Assassin’s Creed Shadows -pelistä julkaistiin pitkä pätkä pelikuvaa kahden hahmon touhuista

Mainos
Ubisoft esitteli eilisiltaisessa Ubisoft Forward -tilaisuudessaan Assassin’s Creed Shadows -pelin uudenlaista pelattavuutta.

Assassin’s Creed Shadows imee pelaajat mukaan kiehtovaan feodaaliseen Japanin avoimeen maailmaan, jossa on AC-peleissä ennennäkemätöntä interaktiivisuutta ja dynamiikkaa.

Tapahtumassa ensimmäinen esitelty tehtävä tapahtuu Fukuchiyaman linnakekaupungissa Timban maakunnassa. Siellä Naoe ja Yasuke jahtaavat korruptoitunutta daimyota.

Mainos

Pelin kulku havainnollistaa kahden pelattavan sankarin toisiaan täydentävää dynamiikkaa. Ketterä ja salamyhkäinen Shinobi Naoe ja taisteluun keskittyvä samurai Yasuke tukevat toinen toisiaan. Alussa he taistelevat vastakkaisilla puolilla, mutta yhteisten tavoitteiden takia he liittoutuvat keskenään.

Pelaajat voivat vaihtaa pelihahmoa milloin tahansa avoimessa pelimaailmassa kuten Assassin’s Creed Syndicatessakin. He voivat käyttää taitojensa ja aseidensa yhdistelmiä tilanteiden ratkaisemiseksi sekä erilaisten vihollisten kohtaamiseksi eri tavoin.

Pelaajat voivat hyödyntää myös uutta Spy Network -etsintäominaisuutta. Lisäksi Naoe ja Yasuke voivat lähettää vakoojansa tiedustelupaikkoihin paljastamaan hyödyllistä tietoa kohteista, tavoista ja muista pelimaailman salaisuuksista.

Pelimaailmassa on yö ja päivä sekä kaikki vuodenajat

Assassin’s Creed Shadows on rakennettu alusta alkaen Anvil-moottorin uusimmalla versiolla hyödyntäen uuden sukupolven pelikonsolien tehoa.

Vuodenaikojen käyttöönoton myötä maisemat muuttuvat ja muokkaavat pelimahdollisuuksia, kun pelaajat kokevat lumen, sateen ja muiden olosuhteiden vaikutukset ympäristöihin. Jokainen alue, vuorokaudenaika ja vuodenaika tuo mukanaan ainutlaatuisia haasteita ja mahdollisuuksia.

Talvella jää voi tukkia vedenalaiset reitit, mutta lämmetessään lampia voidaan käyttää jälleen hyödyksi. Rankkasade tarjoaa luonnollisen naamioinnin vaaniville tai pakeneville vihollisille.

Naoe ja Yasuke hyödyntävät ympäristöään tavoilla, jotka sopivat heidän pelityyliinsä. Yasuke voi murtautua esteiden läpi voimakkaalla olkapään iskullaan. Naoe voi puolestaan sammuttaa valot ja käyttää ympäristöä piiloutuakseen vastustajiltaan.

Assassin’s Creed Shadows julkaistaan 15. marraskuuta 2024 sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta pc-tietokoneille. Lisäksi peli julkaistaan Apple-suorittimia käyttäville Mac-tietokoneille Mac App Store -kauppapaikassa. Julkaisun ohella peli tulee saataville Ubisoft+ -pelipalveluun 12. marraskuuta 2024 alkaen. Pelin ikäraja on 18 vuotta.

Mainos