Assassin’s Creed siirtyi virtuaalitodellisuuteen – luvassa Room Escape -panikointia

Mainos
Ubisoft on jo pitkään maiskutellut, miten se toisi suosikkipelisarjansa virtuaalitodellisuuteen. The Crew -autopelisarjan siirtäminen lienee ratkaisultaan helpoin, mutta Ubisoftilla ollaan kiinnostuneimpia Assassin’s Creedin ja muiden toimintapelien VR-versioista.

Nyt Ubisoftilla ollaan löydetty selvästi ratkaisu: Room Escape. Kaikeksi yllätykseksi pakohuoneformaatti toimii VR-maailmassa häkellyttävän hienosti ja antaa aitoja elämyksiä pelaajilleen. HTC Viven omistajille suositeltakoon ilmaista Belko VR: An Escape Room Experiment -peliä, josta saa hyvän maistiaisen.

Missä sitä pääsee pelaamaan?

Assassin’s Creed on puskemassa seuraavaksi virtuaalitodellisuuteen. Jo nyt AC-VR-pelejä pääsee pelaamaan 100 paikassa ympäri maailmaa. Suomea lähin löytyy Ahvenanmaan Maarianhaminasta, Torikatu 10:stä. Toistaiseksi AC-VR-elämyksiä ei vielä ole saatavilla kotiolosuhteisiin, mutta tätä ollaan suunnittelemassa.

Mainos

Oheinen tiiseri paljastaa uuden Assassin’s Creed VR -seikkailun nimen olevan Beyond Medusa’s Gate. Myös pelimessuilta tuttu joukkuepakohuone Escape the Lost Pyramid näyttää varsin maukkaalta tapaukselta.

Mainos
Edellinen artikkeliViides Purge-elokuva saa ensi-iltansa kesällä 2020 – olisiko jo tämä viimeinen?
Seuraava artikkeliPrinsessa Ruususen paha äitipuoli hyökkää jälleen valkokankaille – Angelina Jolie aiempaa ilkeämpänä uudella teaserilla