Mainos
Ubisoft ei julkaise seuraavaksi uutta Assassin’s Creed -peliä, mutta Valhalla laajenee suuresti kahdenkin eri tarinan osalta. Myös Odyssey saa uutta pelattavaa.

Ensin Assassin’s Creed Valhalla ja Odyssey laajenevat huomenna 14. joulukuuta Assassin’s Creed Crossover Stories -lisäpaketilla, joka tuo Assassin’s Creed Odyssey -pelistä tutun kreikattaren mukaan viikinkiaikaan ja vie viikingin muinaiseen Kreikkaan.

Crossover Stories -tarinan tarkoituksena on vastata kysymykseen ”Mitä tapahtuu, kun kaksi Assassin’s Creed -sankaria kohtaavat?”, eli tutkia sankarien välisiä tilan ja ajan yhteyksiä.

Mainos

Toinen Crossover-tarinoista on pelattavissa Odysseyssa ja toinen Valhallassa. Crossover-tarinat ovat ilmaisia ja ne putkahtavat peleihin 14. joulukuuta.

Crossoversisältöihin pääsee käsiksi, kun Odysseyssa on suoritettu luku 1. ja Who Are Treasured -tehtävä. Valhallassa puolestaan pitää olla siirtokuntatasolla 4 ja suoritettuna A Wise Friend -tehtävä.

Dawn of Ragnarök

Se suurempi lisäosa kantaa nimeä Dawn of Ragnarök. Ubisoft Sofian tuottama tarina laajentaa Valhallan toiselle vuodelle. Tarinassa Eivorin on omaksuttava kohtalonsa Odinina, norjalaisena taistelun ja viisauden jumalana.

Lisäosan tarinassa Svartalfheimin kääpiövaltakunta murenee, ja kaaoksen keskellä Odinin rakas poika Baldr on joutunut kuolemattoman tulijättiläisen, Surtrin vangiksi.

Dawn of Ragnarök -lisärissä pelaajat voivat päästää valloilleen uusia jumalallisia voimia viikinkisaagan jatkuessa hieman maagisemmissa tunnelmissa.

Dawn of Ragnarök julkaistaan 10. maaliskuuta. Lisäosalla on hintaa 39,99 euroa ja se vaatii toimiakseen Valhalla-emopelin.

Ubisoft tyrkkää kaupanpäällisenä kaikille 9. huhtikuuta mennessä lisäosan ostaneille bonusloottia mm. Dellingr’s Envoy Raven -puvun, Havardr Lynx -mountin, Twilight Gear -setin ja Algurnir Dane Axe -aseen.

Mainos