Mainos
Ubisoft ilmoitti uusien Xbox Series -pelikonsoleiden julkistamisen myötä myös syksyn odotetuimpiin peleihin lukeutuvan Assassin’s Creed Valhalla -toimintaroolipelin uuden julkaisupäivän.

Viikingit suosittuun pelisarjaan tuova Assassin’s Creed Valhalla -toimintapeli julkaistaan samaan aikaan uusien Xbox Series X- ja Xbox Series S -pelikonsolin kanssa eli 10. marraskuuta 2020 aiemmin ilmoitetun 17. marraskuuta sijaan.

Avoimen pelimaailman toimintapeli Watch Dogs Legion ottaa varaslähdön ja julkaistaan hieman aikaisemmin 29. lokakuuta 2020. Tietokoneille sekä nykyisen että tulevan sukupolven pelikonsoleille julkaistava toimintatrilleri on samalla yksi ensimmäisistä Xbox Series -pelikonsolien peleistä.

Mainos

Kummatkin pelit hyödyntävät uuden konsolisukupolven laitteiden tehoja ja tuovat pelit 60 ruudun päivitysnopeudella ultrateräväpiirtoiselle 4K-tarkkuudelle Xbox Series X -pelikonsolilla.

Smart Delivery -teknologian ansiosta nykyiselle konsolisukupolvelle ostetut Assassin’s Creed Valhalla- ja Watch Dogs Legion -pelit siirtyvät myös uuden sukupolven konsolille. Näin pelaaja voi ostaa ja aloittaa pelin Xbox One -konsolilla ja jatkaa peliä myöhemmin Xbox Series X- tai Xbox Series S -konsolilla.

Molemmat pelit julkaistaan myös PlayStation 5 -pelikonsolille sen vielä vahvistamattoman julkaisun yhteydessä.

Mistä pelissä on kyse?

Assasssin’s Creed IV Black Flag- ja Assassin’s Creed Origins -toimintapelit luonut pelistudio Ubisoft Montreal vie pelaajat viikinkiajalle ja kertoo Eivor-viikinkisoturin tarinan. 800-luvulle sijoittuva peli esittelee upean, avoimen ja eläväisen pelimaailman, joka nivoo yhteen sekä viikinkien ryöstöretket että Englannin synkän ja verisen aikakauden. Peli tuo sarjaan uusia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden järjestää omia ryöstöretkiä ja perustaa oma uudisasukasyhteisö uuteen maahan. Vahvistamalla omaa yhteisöä kasvaa myös pelaajan johtaman alueen vaikutusvalta. Pelaajan ohjastama Eivor voi pelaajan valinnan mukaan olla mies- tai naistaistelija. Omaa hahmoaan voi myös muokata monella tapaa hiustyylien, tatuointien, sotamaalausten ja varusteiden osalta ilmentämään omaa tyyliään.

Mainos
Edellinen artikkeliMicrosoft vahvisti Xbox Series X -konsolin hinnan Suomessa
Seuraava artikkeliCall of Duty: Black Ops – Cold War -pelin moninpeli paljastettiin