Assassin’s Creed Valhalla laajenee uusilla ryöstöretkillä

Mainos
Ubisoft julkaisi Assassin’s Creed Valhalla -toimintaroolipeliin uuden päivityksen, joka tuo mukanaan River Raid -pelimuodon.

River Raid -pelimuoto tarjoaa pelaajalle uuden tavan kokea joenvarsirosvouden mahdollisuudet uusilla alueilla ja vaikuttamatta pelin tarinaan tai pelihahmon luomiin suhteisiin Englannissa.

Peruspelistä poiketen näissä jokivarsitehtävissä pelaaja saattaa menettää osan miehistöstään, mikäli nämä kaatuvat taistelussa eikä heitä elvytetä ajoissa. Samalla omaa soturiarmeijaa voi vahvistaa muiden pelaajien luomilla Jomsviking-sotureilla, joita johtaa pelaajan oma Jomsviking-luutnantti.

Mainos

Uusi pelimuoto tuo mukanaan myös uudenlaisen ja ominaisuuksiltaan päivitettävän viikinkilaivan.

Ryöstöretkien myötä tarjolle tulee uusia varusteita, taitoja ja kosmeettisia vaihtoehtoja oman viikinkikylän koristeluun.

Uusia aseita ovat Pyhän Yrjön haarniskakokonaisuus ja pitkämiekka. Lisäksi pelimuodon kolme uutta taitoa on kätketty ryöstettäviin luostareihin.

Uusia rakennuksia ovat Jomsviking-sali ja ryöstöretkilaituri. Salissa on kolme eri päivitystasoa, jotka mahdollistavat eri tasoisten viikinkisoturien värväämisen. Mitä korkeampi salin taso, sen parempia sotureita on värvättävissä ja sen paremmiksi näistä on mahdollisuus tulla.

Ryöstöretkiin tarkoitettu laituri vaaditaan jokirosvousten tekemiseen.

River Raid -pelimuoto tulee pelattavaksi, kun pelaaja on suorittanut joko pelin Grantebridgescire- tai Ledecestrescire-tarinakaaren kokonaisuudessaan.

Mainos
Edellinen artikkeliRainbow Six Quarantine -pelin nimi muutetaan Rainbow Six Parasite:ksi
Seuraava artikkeliWii-peli The Legend of Zelda: Skyward Sword remasteroidaan Switchille