Assassin’s Creed Valhalla -pelikuva näyttää häiritsevän hienolta Xbox Series X -versiona

Mainos
Microsoft julkaisi eilen Inside Xbox -katsauksessaan ensimmäisen pelikuvatrailerin tulevasta Assassin’s Creed Valhalla -pelistä.

Traileri retostelee uuden sukupolven grafiikalla, joka on kaapattu Xbox Series X -konsolilla. Peli näyttääkin graafisesti järjettömän upealta.

Aiempaa yksityiskohtaisempi ja elävämpi peligrafiikka hellii silmiä sekä väriloiston että animaation saralla. Tämän ansiosta viikinkien elämää ja matkoja Englantiin kuvaava aikakausi esittäytyy pelaajien silmiin häkellyttävän kauniisti toteutettuna.

Mainos

Uusien pelikonsolien teho mahdollistaa myös aiempaa vaikuttavammat avoimet peliympäristöt niin pelin kuvaamassa historiallisessa Norjassa kuin myös menneisyyden Englannissa.

Assassin’s Creed Valhalla kuvaa viikinkien ja englantilaisten rauhatonta yhteiseloa 800-luvun Englannissa. Tuon aikakauden monien kuningaskuntien täplittämä saarialue oli rauhatonta ja monien himoitsemaa. Pelaaja pääsee kokemaan aikakauden värikkään historian oman viikinkihahmon silmin.

Pelin päähenkilönä toimii vihainen viikinkiassasiini Eivor (mieshahmo), jonka aggressiivisuudesta saadaan videolla hyvä maistiainen.

Assassin’s Creed Valhalla julkaistaan loppuvuodesta 2020.

Mainos
Edellinen artikkeliInside Xbox paljasti joukon uuden sukupolven pelejä trailereineen
Seuraava artikkeliRallipeli DiRT 5 saapuu lokakuussa – tältä se näyttää