Mainos
Yule-kausi kestää pelissä kolme kuukautta ja se tuo peliin sekä ilmaista tarinasisältöä että ajankohtaan liittyviä pelitapahtumia. Luvassa on myös uusia haasteita palkintoineen.

Germaaninen yule-juhla on keskitalven juhlakausi, jota myös viikingit juhlistivat vuoden synkimpään aikaan. Suomessa tapahtumaa kutsutaan tietenkin jouluksi ja nyt monet sen perinteet valtaavat myös Assassin’s Creed Valhalla -pelimaailman.

Juhlakausi heijastuu pelimaailman ympäristöön ja ajankohtaisiin tapahtumiin. Yule-tapahtumat ovat käynnissä 7. tammikuuta asti viikinkikylän omalla alueella. Siellä haasteina ovat muun muassa uusi juomapeli, jousiammuntakisa, nyrkkitappelukoitos ja kaksi uutta sivutehtävää.

Mainos

Näiden ohella pelaaja voi ansaita uusia yule-teemaisia palkintoja, kuten asusteita ja koristeita.

Kokeakseen yule-juhlan riemun, pelaajan pitää edistyä pelissä Englantiin asti ja läpäistä pelin tarinankaaren ensimmäinen osa joko Grantebridgesciren tai Ledecestresciren osalta. Sen jälkeen juhlatilaisuus tulee koettavaksi automaattisesti pelihahmon viikinkikylässä.

Myös tosimaailman Ravensthorpe, noin 500 asukkaan kylä Englannissa, juhlistaa pelin ensimmäisen kauden alkua julistamalla viikon mittaisen Valhalliday-juhlajakson. Juhla kestää jouluaattoon asti ja kylän paikallisessa pubissa on tämän ajan peliteemainen noutoruokatarjoilu. Lisäksi Ubisoft on lahjoittanut 5 000 dollaria kylän leikkipuisto- ja muihin yhteisöprojekteihin.

Pelin päivitys tuo lisäsisältöä myös yule-kauteen helmikuussa, jolloin on luvassa uusia jokirosvouskohteita vaihtelevilla vaikeustasoilla. Samalla päivitys tuo mahdollisuuden kerätä kokemuspisteitä pelihahmon jomsviking-sotureille ja näin kohentaa sotureiden taitotasoa. Päivityksen myötä on myöhemmin luvassa myös uusia kykyjä ja palkintoja.

Mainos
Edellinen artikkeliMicrosoft Flight Simulator saa VR-tuen 22. joulukuuta
Seuraava artikkeliSeikkailuhetki-tv-sarja osaksi Immortals Fenyx Rising -pelin kosmeettisia varusteita