Assassin’s Creed Valhalla -pelistä näytettiin ensimmäiset maistiaiset – Pelihahmo voi irrottaa vihollisilta raajoja ja päitä

Mainos
Ubisoft julkaisi ensimmäisen katsauksen Assassin’s Creed Valhalla -pelin pelikuvaan.

Pelistä esiteltiin yllä näkyvän, uuden esittelyvideon myötä runsaasti erilaisia maisemia ja paneuduttiin pelin uudistuneisiin ominaisuuksiin ja haasteisiin.

Ubisoft Forward -tapahtumassa näytetty pelivideo esittelee pelisarjan uudet taistelutavat ja pelimekaniikat. Näitä ovat kahden käden taistelutyyli, erilaiset ryöstöretket ja hyökkäykset sekä avoimen pelimaailman tarjoamat mahdollisuudet.

Mainos

Ryöstöretket ovat toiminnantäyteisiä ja brutaaleja hyökkäyksiä, jotka esittelevät ennennäkemättömän tavan taistella ja toimia suurissa taisteluissa. Yhteenotot ovat entistä verisempiä, rajumpia ja yksityiskohtaisempia. Pelihahmo voi esimerkiksi irrottaa vihollisilta raajoja ja päitä. Päähenkilö Eivor voi käyttää kahdessa kädessä erilaisia kirveitä, miekkoja ja jopa kilpiä. Vastassa onkin pelisarjan monipuolisin viholliskatras, joten eri keinoja myös tarvitaan. Lisäksi pelisarjan legendaarinen piiloterätoiminto tekee paluun Valhallan myötä.

Assassin’s Creed Valhalla yhdistää perinteistä avoimen pelimaailman toimintaa ja hahmokohtaista roolipelaamista toisiinsa saumattomalla tavalla. Oman hahmon kehittäminen on keskiössä yhdessä kiehtovan tarinalinjan ja tämän tarjoaman tehtäväkokonaisuuden rinnalla.

Pelaaja voi myös räätälöidä omaa hahmoaan erilaisin hiustyylein, tatuoinnein, sotamaalauksin, varustein ja asein. Lisäksi pelaaja voi vapaasti valita pelaako hän mies- vai naishahmoa. Pelaajan tekemät päätökset niin politiikan, sotimisen kuin keskusteluidenkin suhteen määrittävät pelin tarinan kulkua kiehtovalla tavalla.

Lisäksi pelistä nähtiin myös puolituntinen pelikuvakooste heti Ubisoft Forward -livelähetyksen jälkeen, joka paneutui pelin uuteen rynnäkkötilaan, jossa raivataan vihollisen linnoituksia.

Peli julkaistaan sekä uusille PS5- ja Xbox-konsoleille, että myös PC:lle ja nykyiselle konsolipolvelle 17. marraskuuta. Peli julkaistaan ensin Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille sekä pc-tietokoneille. Tietokoneille peli julkaistaan Epic Game Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli julkaistaan Stadia- ja UPLAY+-pelitilauspalveluille. Peli julkaistaan myöhemmin myös uuden sukupolven Xbox Series X- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille. Pelin Xbox One- ja PlayStation 4 -pelien omistajat voivat myöhemmin päivittää pelinsä ilmaiseksi uuden sukupolven pelikonsoleille.

Mainos