Mainos
Ubisoft lopettaa Assassin’s Creed Valhallan julkaisun jälkeisen tuen ensi kuussa julkaistavaan Last Chapter -päivitykseen.

”Joulukuun 6. päivänä julkaisemme viimeisen sisältöpäivityksen Assassin’s Creed Valhallaan, joka päättää kaksi upeaa vuotta julkaisun jälkeistä tukea”, yhtiö tiedotti virallisessa blogissaan.

Title Update 1.6.2 sisältää uutta sisältöä peliin, joka on koskettava ja intiimi päätös Eivorin saagalle. The Last Chapter sitoo yhteen osan pelin aikana kehitetyistä juonenkäänteistä ja tarjoaa lopun ajasta Raven-klaanin keskuudessa.

Mainos

Mitä vaaditaan viimeiseen lisäriin?

Jotta pelaajat pääsevät The Last Chapteriin, heidän on suoritettava seuraavat pelin keskeiset osat:

  • Suorita päätarina loppuun.
  • Suorita Asgardin ja Jotunheimin myyttiset tarinakaaret loppuun.
  • Päivitä asutuksesi tasolle 5 ja rakenna Jomsvikingin kasarmit.
  • Tapa kaikki muinaisten ritarikunnan kohteet ja paljasta sen johtaja.

”Niille, joilla ei ollut mahdollisuutta osallistua Yule-, Ostara-, Sigrblot- tai Oskoreia-festivaaleihin, kaikki aiempien festivaalien palkinnot ovat saatavilla kaikista kauppiaista, jotka sijaitsevat eri puolilla Englantia, kun olet suorittanut tehtävän The First Night of Samhain”, Ubisoft tarkentaa.

New Game + -tilaa ei ole tulossa

Lopuksi yhtiö vahvisti, että fanien vaatimuksesta huolimatta Valhallaan ei lisätä New Game+ -tilaa.

”Assassin’s Creed Valhalla on rakennettu ainutlaatuiseksi Assassin’s Creed -kokemukseksi, joka poikkeaa rakenteeltaan hyvin paljon edeltäjistään ja tarjoaa uusia tapoja tutustua maailmaan ja sen hahmoihin.

Kun tutkimme New Game+:n toteuttamista, tajusimme, että pelin syvyys antoi meille rajalliset mahdollisuudet tehdä uudelleenpelattavuudesta ainutlaatuista ja palkitsevaa.”

Mitä seuraavaksi?

Sarjan seuraava osa on Assassin’s Creed Mirage. Se julkaistaan vuonna 2023, ja se sijoittuu yhdeksännen vuosisadan Bagdadiin sen kulta-ajan huipulle, ja sitä kuvaillaan ”kunnianosoitukseksi ensimmäiselle Assassin’s Creedille”.

Mainos