Aurinkolippa kireäksi ja kauluspaita housuihin – AO Tennis 2 -peli vie pelaajan virtuaalisille tenniskentille

Mainos
Bigbenin julkaisema AO Tennis 2 on Australian avoimeen tennisturnaukseen perustuva pelisimulaatio.

AO Tennis 2 -pelin keskiössä on syvällinen tarinavetoinen uratila, joka sukeltaa tennismaailman tapahtumiin sekä itse pelikentällä että sen ulkopuolella. Tennislahjakkuuden menestys onkin yhtäältä kiinni kentillä suoriutumisesta kuin turnausten ulkopuolisista tapahtumista.

AO Tennis 2 -pelissä pelaaja pääsee hyödyntämään pelintekijöiden luomaa ja pelaajien ylistämää sisältöeditoria, jolla voidaan muokata jokaista pelimaailman osasta. Tämän ansiosta jo pelisarjan ensimmäisestä osasta lähtien mukana ollut editori on ollut pelaajien ahkerassa käytössä ja tuonut runsaasti lisäsisältöä peliin.

Mainos

Lisättyjen sisältöjen laajuus näkyy myös AO Tennis 2 -pelissä, jossa onkin yhteensä yli 20 000 tennispelaajaa ja sadoittain erilaisia pelikenttiä.

Suurista tennistähdistä mukaan on mallinnettu joukko ATP- ja WTA-pelaajia, kuten Rafael Nadal, Ash Barty ja Angélique Kerbe. Lisäksi kaikki vuoden 2020 Australian avoimen peliturnauksen viralliset kentät on mallinnettu osaksi peliä. Näin pelaajat voivat nauttia virtuaalitenniksen parissa edistymisestä oikean tennisturnauksen kanssa yhtäaikaisesti.

AO Tennis 2 on kehitetty läheisesti yhteistyössä Australian avoimen peliturnauksen järjestäjien kanssa ja tämä näkyy myös yksityiskohtien määrässä. Australian avoin tennisturnaus alkaa 20. tammikuuta 2020.

AO Tennis 2 julkaistaan sekä PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 9. tammikuuta 2020.

Mainos
Edellinen artikkeliCall of Duty: Modern Warfare saa tänään kaksi uutta karttaa ilmaisina lisäosina
Seuraava artikkeliNäin Red Dead Redemption 2 -pelin grafiikka vertautuu PS4:n, Xbox Onen ja pc:n välillä