Autot 3 -elokuvan dubatun version ääninäyttelijät paljastettiin

Mainos

Disney Pixarin Autot 3 -elokuva kurvaa valkokankaille 28. heinäkuuta. Elokuvan suomenkielisinä ääninä kuullaan tälläkin kertaa niin vanhoja tuttuja kuin täysin uusiakin ääniä.

Kilpa-autolegenda Salama McQueenin rooliin palaa vauhdikas Sami Uotila. Kaikkien rakastaman hinausauto Martin äänenä kuullaan jälleen Heikki Silvennoista. Sallille äänensä antaa Irina.

Uusina hahmoina elokuvassa nähdään itseluottamusta puhkuva uuden polven kilpuri Jackson Myrsky, jolle antaa äänensä Lauri Tilkanen ja aurinkoinen ja topakka valmentaja Cruz Ramirez, jota esittää Essi Hellén. Maria Ylipää taas on Natalia Näpsä, nippelitietoa ja tilastoja rakastava analyytikko.

Mainos

Vauhdissa mukana myös autourheilun kovia nimiä

Elokuvassa kuullan myös useita tuttuja ääniä autourheilun maailmasta. Autot 3 -elokuvaan kurvaavat ensi kertaa mm. rallitähti Jari-Matti Latvala, rata-autoilija Emma Kimiläinen ja Formula 1 -selostaja Niki Juusela. Luonnollisesti myös kaikissa Autot-elokuvissa esiintynyt legendaarinen urheiluselostaja Matti Kyllönen palaa Matti ”Vauhti” Kallosen rooliin.

Lisäksi vauhdissa ovat mukana Antti Reini, Tommi Korpela, Krista Kosonen, Pamela Tola, tubettaja Mike ”Miklu” Bäck, Ari Hursti ja Korporaation Kim Sainio ja Harri Moisio.

Elokuvan tarina kulkee seuraavanlaista kaavaa:

Uusien ja huippunopeiden kilpa-autojen varjoon jäänyt legendaarinen Salama McQueen joutuu yllättäen sivuun rakastamastaan lajista. Päästäkseen takaisin kilparadoille se tarvitsee avukseen nuoren ja innokkaan mekaanikon Cruz Ramirezin, jolla on omat voittosuunnitelmansa, sekä lisäksi inspiraatiota edesmenneeltä Hudson Hornetilta ja vielä sattumankin puolelleen. Pystyäkseen todistamaan, ettei vanhan mestarin aika ole vielä ohi, numero 95 joutuu panemaan kaikkensa peliin Piston Cupin mahtavimmalla areenalla.

Mainos
Edellinen artikkeliDiRT 4 julkaistaan perjantaina – tässä uunituore traileri
Seuraava artikkeliSony oli oikeassa: Xbox One -konsolin taaksepäinyhteensopivuuttaa käyttää alle 2 % kaikista pelaajista