Mainos

Avatar-elokuvan päätähti Sam Worthington (Clash of the Titans, Hacksaw Ridge) on antanut paljastavan haastattelun We Got This Covered -lehdelle liittyen Avatar 2 -elokuvaan.

Avatar-elokuvan tarina jatkuu ensi vuoden joulukuussa (ja jatkuu siitä vielä kolmannen, neljännen ja viidennen elokuvan voimin) kun Avatar 2 näkee päivänvalonsa.

Worthington paljasti, että elokuvan saaminen valkokankaalle on kestänyt, sillä ohjaaja-käsikirjoittaja James Cameron (Terminator 2, Titanic, Aliens) on halunut viimeistellä kaikkien neljän jatko-osien tarinaa siten, että jokainen elokuva olisi mahdollisimman kiinnostava ja imuisa.

Mainos

– Leffat kuvataan peräkkäin, yhtä pötköä, Worthington aloittaa.

Mies on lukenut kaikki käsikirjoitukset ja kehuu Avatar 2:n tarinaa ylistäen.

– Se ( Avatar 2) tulee olemaan järisyttävä. Sen maailma on todella massiivinen ja sen tarina huikea. Se etenee ajassa kahdeksan vuotta eteenpäin, jolloin ensimmäisen elokuvan pariskunnalla on jo lapsia. Elokuva kertoo perhe-elämästä, Worthington paljastaa.

Myös James Cameron kertoi prosessista. Hän paljasti The Daily Beast -julkaisulle saaneensa juuri viidennen elokuvan tarinan valmiiksi.

– En keskity vain Avatar kakkoseen. Keskityn kirjoittamisessani koko tarinajatkumoon (2, 3, 4 ja 5). Valmistaudun nyt näyttelijöiden preppaamiseen. Kaikki on valmista, joten voimme pian antaa vain mennä, Cameron tiivistää.

Cameron kertoo myös olevansa nyt onnellisempi kuin vuosiin.

– En nauti käsikirjoittamisesta. Nyt kun olen saanut kaiken valmiiksi, oloni on kuin olisin vapautunut vankilasta. Nyt jopa nautin elämästäni, Cameron naureskelee.

Avatar 2 saa ensi-iltansa joulukuussa 2018. Sitä seuraavat jatko-osat ilmestyvät jouluina 2020, 2022 ja 2023.

Mainos