Avatar: Frontiers of Pandora -pelin tarina paljastuu uudella trailerilla

Mainos
Avatar: Frontiers of Pandora on uusi toimintaseikkailupeli, joka sijoittuu James Cameronin elokuvien maailmaan.

Tästä taustatarinasta ammentaa myös odotettu Avatar: Frontiers of Pandora -toimintapeli, jossa pelaaja ohjastaa lapsena kaapattua Na’vi-soturia:

Sademetsien kaltaisen kasvuston peittämä Pandoran planeetta on näyttävä ja eksoottinen tapahtumaympäristö. Se on myös koti lapsena kaapatulle Na’vi-hahmolle, jota ihmisvetoinen RDA on kouluttanut omia tarkoitusperiään ajatellen. Syväunesta 15 vuotta myöhemmin herännyt Na’vi-nuorukainen ei tunne sen enempää kotimaailmaansa kuin sukulaisiaankaan. Tästä alkaakin kiehtova ja jännittävä seikkailu, jossa nuorukainen voi tutustua Na’vi-klaaneihin ja oppia tuntemaan omaa kulttuuriaan. Matkansa varrella tutustutaan useisiin eri klaaneihin sekä paikalliseen eläimistöön, jolla on oma merkittävä rooli Na’vi-heimojen elämäntavoissa ja perinteissä.

Mainos

Tämä kuitenkin johtaa suoraan konfliktiin ahneen RDAn kanssa, joten edessä on ihmisten maailmasta irtautuminen ja sen myötä aseellisiin yhteenottoihin eskaloituminen. Eläväinen Pandora sekä kulttuurilliset ristiriidat luovat kiehtovan ja monisyisen tarinan kahden tyystin erilaisen älyllisen lajin välille. Siinä missä RDA haluaa käyttää hyväksi Pandoran luonnonvaroja ja rikkauksia, Pandoran alkuperäiskansa Na’vi haluaa suojella omaa elämäntapaansa ja ympäröivää luontoa.

Tämä ajaa Na’vi-nuorukaisen kohtaamaan paitsi oman historiansa ja perimänsä, myös taistelemaan RDA-joukkoja ja sotakoneita vastaan. Luvassa on polveileva tarina, nopeatempoista taistelua, kuvankaunista seikkailua ja runsain mitoin dramaattisia tapahtumia häikäisevän upeassa pelimaailmassa vailla vertaa.

Peli on saatavilla useissa erikoisversioissa, joissa on mukana kausikortti, lisäosia ja keräilyesineitä. Ennakkotilaajat saavat myös kosmeettisia bonuksia.

Ubisoft+ -palvelun tilaajat voivat pelata Ultimate Edition -versiota heti julkaisupäivänä. Peli ilmestyy 7. joulukuuta PlayStation 5- ja Xbox Series X -pelikonsoleille sekä pc-tietokoneille.

Mainos