Baby Driver -ryöstöleffan tähdet haastattelussa: ”Mietittyjen yksityiskohtien määrä on mieletön”

Mainos

Baby Driver on Edgar Wrightin (Cornetto-trilogia: Hot Fuzz, Shaun of the Dead, The World’s End) ohjaama svengaava toimintajännäri.

Amerikkalainen Coming Soon sai haastateltavakseen 21. heinäkuuta Suomen ensi-iltansa saavan musikaaliryöstöleffan tähdet. Starat kertovat miten haastavaa musikaalia oli tehdä ja miten paljon yksityiskohtia kokonaisuudessa olikaan.

– Kaikki vetivät niin pikkutarkasti, että jos minä olisin mokannut, isoja kohtauksia oltaisuiin jouduttu ottamaan uusiksi alusta saakka, Lily James paljastaa.

Mainos

Lahjakas nuori pakoautokuski Baby (Ansel Elgort) on alansa huippu, koska ajaa itsetehdyn soundtrackinsä biittien tahtiin. Kun hän tapaa unelmiensa tytön (Lily James), Baby näkee tilaisuutensa tulleen jättää taakseen rikollinen elämä ja aloittaa alusta. Rikollispomo (Kevin Spacey) kuitenkin kiristää hänet takaisin töihin ja Babyn täytyy kantaa vastuu päätöksistään, kun tuhoon tuomittu keikka uhkaa hänen henkeään, rakkauttaan ja vapauttaan.

Baby Driver -leffaa tähdittävät Ansel Elgort, Kevin Spacey, Lily James, Jon Bernthal, Eiza González, Jon Hamm ja Jamie Foxx.

Mainos
Edellinen artikkeliNintendo julkisti SNES Classic Mini -konsolin, 21:llä peliklassikolla varustettuna
Seuraava artikkeliWipeout Omega Collection -arvostelu – jynkkymusiikkia ja remasteroituja laserkilpureita