Mainos
Will Smith kertoi tuoreella Instagram-videolla Bad Boys 4 -elokuvan tuotantotilanteesta.

Smith kertoi, että elokuvan kuvaukset ovat meneillään viimeisessä kahdeksassa päivässä (Ig-julkaisun aikana) ja että se tulee pian valkokankaille.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Will Smith (@willsmith) jakama julkaisu

Mainos

Bad Boys 4 on jatko-osa vuoden 2020 keskinkertaiselle Bad Boys for Life -jatko-osalle, joka jatkoi Michael Bayn ohjaamien kahden ensimmäisen elokuvan tarinaa.

Kolmannen elokuvan ohjaajat Adil El Arbi ja Bilall Fallah yrittivät tehdä leffasta uskollisen alkuperäisille kahdelle, mutta välttää Bayn ohjaamien elokuvien ongelmia, kuten liiallista pituutta, epäselvää toimintaa ja ryminää, seksististä ja homofobista huumoria ja Bayn vanhojen kaavojen ja kliseiden ylikäyttöä. Bad Boys for Life -elokuvan yleisöarvosana oli lopulta korkeampi kuin kriitikkoarvosana.

Neljännen osan ohjaajina toimivat jälleen Adil El Arbi ja Bilall Fallah. Kuvaukset alkoivat alun perin vuonna 2023, mutta viivästyivät näyttelijöiden lakon takia.

Smith ja Martin Lawrence näyttelevät jälleen poliisikaksikkoa Mike Lowreya ja Marcus Burnettia. Elokuvassa on myös muita tuttuja tähtiä, kuten Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig ja DJ Khaled.

Elokuvan tuottaja Jerry Bruckheimer on tunnettu toiminnasta ja räjähdyksistä, mutta ohjaajat sanovat, että elokuvan hahmot ovat tällä kertaa tärkeämpiä. He ovat panostaneet hahmojen kehitykseen ja kokeilleet rohkeampia kuvakulmia ja kuvaustapoja.

Bad Boys 4 saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 14. kesäkuuta 2024.

Mainos