Mainos
Larian Studios keskustelee mahdollisuudesta laajentaa Baldur’s Gate 3:a DLC:llä.

Vanhempi tuotepäällikkö Tom Butler kertoi IGN:lle, että studio keskittyy tällä hetkellä Baldur’s Gate 3:n konsoliversion julkaisemiseen ja että se tulee olemaan lähitulevaisuudessa peruspelin paikkaamisen parissa.

Hän sanoi kuitenkin myös, että Larian miettii parhaillaan tapoja, joilla se voisi mahdollisesti laajentaa PC:lle 3. elokuuta julkaistua peliä.

Mainos

– Jatkamme paikkailua jonkin aikaa ja sitten pidämme kaikki lomaa ja mietimme, mitä teemme seuraavaksi. Mutta tällä hetkellä meillä on aidosti keskusteluja. Haluamme tehdä enemmän. Emme tiedä vielä mitä, Butler paljasti.

Larian julkaisi viime viikolla ensimmäisen suuren Baldur’s Gate 3 -korjauksen, joka studion mukaan korjaa yli 1000 bugia, tasapainotusta, virtausongelmia ja paljon, paljon muuta.

Ja tänään se kiusoitteli pelin toisen suuren päivityksen saapumista.

”Patch 2 on kulman takana. Se sisältää merkittäviä suorituskykyparannuksia, monia uusia hienosäätöjä & muutoksia, ja aloittaa matkamme sisällyttämällä palautteen Origin-hahmojen epilogeihin, muiden tärkeiden asioiden ohella. Yksityiskohtia tulossa pian.”

Larian on myös kertonut, että se aikoo ottaa käyttöön pelaajien mahdollisuuden muuttaa hahmonsa ulkonäköä kesken pelin.

Baldur’s Gate 3 julkaistaan PS5:lle 6. syyskuuta, kun taas viivästynyt Xbox-versio saapuu myöhemmin tänä vuonna sen jälkeen, kun jaetun ruudun co-op poistettiin S-sarjan ominaisuudesta.

Mainos