Batman: Arkham Knight saa täysin uuden elämän ensimmäisen persoonan kuvakulmamodin ansiosta

Mainos
Batman: Arkham Knightin ensimmäisen persoonan modi antaa pelaajille mahdollisuuden kokea, miltä tuntuu liukua Gothamin katujen yllä Batmanina.

Ensimmäisen persoonan modin avulla pelaajat voivat kokea Batman: Arkham Knightin Bruce Waynen silmin.

Rocksteadyn näkemystä Batman-myytistä on usein kehuttu siitä, että se on muuttanut ja elvyttänyt pelien supersankarigenreä tunnelmallisilla ympäristöillään ja vapaamuotoisella taistelujärjestelmällään. Arkham Knight jatkoi tätä kaavaa keskeisillä tavoilla: se esitteli Batmobiilin, jolla lippalakkipäinen viittasankari partioi Gotham Cityssä.

Mainos

Laajin Gotham City tutkittavaksi

Rocksteadyn sarjan kolmannessa osassa Gotham oli toistaiseksi laajin versio, ja pelaajille annettiin tutkittavaksi useita kaupungin saaria. Kaupungin kasvanut mittakaava mahdollisti Arkham Knightin Batmobilen esittelyn, joka repi Gothamia räjähtävillä tankkikyvyillään.

Pelin mittakaava paransi myös Batman: Arkham Cityn jo ennestään tunnettua liukumekaniikkaa lisäämällä kartan korkeita kohtia, kuten Bruce Waynen toimisto Wayne Towerissa, jonka ansiosta pelaajat pystyivät nousemaan korkealle lähes koko kartan yläpuolelle ennen kuin heidän tarvitsi käyttää Batmanin tarttumapyssyä.

Modi on helppo asentaa

IGN on hiljattain käynyt läpi Batman: Arkham -sarjaa tulevaa Gotham Knights -peliä odotellessaan ja törmäsi Arkham Knightin ensimmäisen persoonan kameramodiin.

Uusi modi on itsensä selittävä, ja sen avulla pelaajat voivat kokea Gothamin yön ritarin silmin.

Vaikka pelissä saattaa olla joitakin ongelmia – kuten se, että Nahkahiirimies menettää päänsä, kun kamera siirtyy kolmanteen persoonaan käsikirjoitettujen animaatioiden ajaksi – liukuminen ja ajelu Gothamin kaduilla ensimmäisen persoonan kuvassa Arkham Knightin Batmobilella Batmanina on vaikuttavaa ja osoittaa entisestään Rocksteadyn uskomattoman yksityiskohtaisen työskentelyn trilogiansa päätteeksi.

Modin latasi Nexus Mods -palveluun SkikenNuggets. Modin voi ladata tästä.

Asennusohjeet:

  • Asennusta varten pura tiedostot ja sijoita ne pelikansioon (esimerkiksi ”Steam\steamapps\common\Batman Arkham Knight\” tai mihin tahansa oletkaan asentanut pelin).
  • Paina ’o’ ottaaksesi ensimmäisen persoonan käyttöön.
  • Paina ’i’ asettaaksesi kameran takaisin normaaliksi.
  • Voit määrittää näppäimet uudelleen muokkaamalla konfigurointitiedostoa ”DLC\356474\Content\BmGame\Config\BmInput.ini” asennuksen jälkeen. Poista asennus yksinkertaisesti poistamalla kyseinen tiedosto.
Mainos