Mainos
Rocksteadyn perustajat Sefton Hill ja Jamie Walker ovat tiettävästi perustaneet uuden pelistudion nimeltä Hundred Star Games.

Vaikka studiota ei ole vielä virallisesti julkistettu, Polygon huomasi, että alan veteraanit on listattu lontoolaisen yrityksen johtajiksi yritystietosivusto Endolessa.

Sillä on myös Great Place to Work -sivuston listaus, jossa lukee:

Mainos

”Hundred Star Games on Itä-Lontoossa sijaitseva videopelialan startup-yritys. Etiikkaamme kuuluu pienen, vain sadan alan veteraanin ja nousevien lahjakkuuksien muodostaman tiimin luominen, joka on sitoutunut luomaan huippuluokan pelikokemuksia, jotka innostavat ja kiehtovat pelaajia maailmanlaajuisesti. Innovaatio on ytimessämme, ja olemme omistautuneet rajojen ylittämiselle, monimuotoisuuden hyväksymiselle ja elinvoimaisen peliyhteisön vaalimiselle. Voimaannuttava yrityskulttuurimme on ainutlaatuinen alalla, joka kannustaa johtamiseen kaikilla tasoilla, vastuullisuuteen, tiimin tukemiseen, haavoittuvuuteen ja yhteyksiin.”

Hundred Star Games rekrytoi parhaillaan myös virallisen verkkosivuston kautta. Se on palkannut useita johtavia kehittäjiä ja johtajatason entisiä Rocksteadyn työntekijöitä viime kuukausina, Polygonin havaitsemien LinkedIn-profiilien mukaan.

Mainos