Mainos

Vaikka Batman-pelit ovat tunnetusti suosituimpia toimintaseikkailupelejä, ei kesä-bättiksillä ole mennyt viimeisen vuoden aikana vahvasti.

Viime kesänä julkaistu Batman: Arkham Knight flopahti PC:llä järkyttävien ongelmiensa vuoksi. Lopulta se vedettiin kokonaan pois myynnistä.

Nyt samassa veneessä ui alkuviikosta julkaistu Batman: The Telltale Series. Peli toimii kivasti konsoleilla, mutta PC-versiosta löytyy kaikki maailman ongelmat: peli kärsii suorituskykyongelmista, teknisistä bugeista, kuvan ja äänen synkronointivirheistä eikä siinä ole lainkaan toimivaa peliohjaintukea, joka on kriittinen tämän tyyppisissä peleissä. Peli ei myöskään toimi kunnolla, mikäli resoluutio on yli 1280x720p.

Mainos

Batman: The Telltale Series on kerännyt yli 400 murska-arviota PC-version osalta. Se on valtava määrä alapeukkua lupaavalle hittipelille.

Telltalen pelit ovat olleet yleensä laadukkaita, mutta nyt yhtiö on kriisissä. Telltalesta ei ole vielä kommentoitu asiasta. Odotettavissa on kuitenkin massiivinen korjauspäivitys, mutta sen julkaisuun saattaa kulua paljonkin aikaa.

Mainos