Mainos
HBO:n tuleva The Penguin -sarja lisää näyttelijöitä.

Variety uutisoi, että Michael Zegen, James Madio ja Scott Cohen ovat saaneet pysyvät roolit The Batman -spin-offiin.

Nämä kolme liittyvät jo ennestään tähtien täyttämään näyttelijäkaartiin, johon kuuluvat muun muassa Colin Farrell, joka palaa Oswald ”Pingviini” Cobblepotin rooliin, Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell ja Clancy Brown.

Mainos

Tällä hetkellä ei kuitenkaan tiedetä, ketä Madio ja Cohen näyttelevät, sillä HBO Max ei ole julkaissut mitään tietoa heidän hahmoistaan. Variety kertoo kuitenkin, että Zegen näyttelisi Alberto Falconen roolia, joka on John Turturron Batmanissa esittämän Carmine Falconen poika.

DC Comicsin maailmassa Alberto tunnetaan myös The Holiday Killerinä ikonisessa Batman-tarinassa The Long Halloween, vaikka ei ole tiedossa, esiintyykö Zegen tulevassa The Batmanin jatko-osassa.

HBO:n Max-sarja sijoittuu vuoden 2022 The Batmanin maailmaan ja keskittyy Oswald Cobblepotiin. Lyhyt draamasarja perustuu Bob Kanen ja Bill Fingerin luomiin DC-hahmoihin. Sen käsikirjoituksesta vastaa Lauren LeFranc, joka toimii myös showrunnerina. Kaksi ensimmäistä jaksoa ohjaa Craig Zobel.

Mainos