Mainos
Vain 26 % Steamin käyttäjistä on antanut Battlefield 2042 -pelille positiivisen arvion. Suurin osa vanhoista Bäfä-faneista kiroaa koko pelin.

Syynä ovat lukuisat ongelmat, joita ei olla korjattu vieläkään, vaikka peli on ollut julki jo yli viikon. Ongelmia ovat mm. omituiset luotien poikkeamat, väärin kohdistetut hitboxit, eli osumalaatikot pelihahmoissa, huonosti optimoitu PC:n suorituskyky, harhaanjohtava aseiden räätälöintinäyttö, perinteisen tulostaulun puuttuminen tai mikä tahansa ongelma, joka jatkuu vielä pelipäivän ensimmäisen korjaustiedoston ilmestyessä.

Tätä kirjoitettaessa Battlefield 2042 on kerännyt yli 17 000 ”enimmäkseen negatiivista” arvostelua Steamissä.

Mainos

Peli on tällä hetkellä Steamin kahdeksanneksi huonoin nimike, yleensä vain 24 % pelaajista jättää positiivisen arvion pelistä. Sillä on vielä matkaa, ennen kuin se on arvioitu yhtä huonosti kuin efootball (12 % positiivista), mutta EA:lla tuskin hypitään riemusta.

Nähtäväksi jää, pystyykö peli toipumaan tästä, mutta tällä hetkellä asiat eivät näytä hyvältä julkaisijan EA:n ja kehittäjä DICE:n kannalta.

Voit katsoa pelin arvostelun tästä, mutta sitä tehtäessä ei vielä tiedetty, että pelin kehitysvaiheen ongelmat seuraisivat julkaisuun saakka, sillä yleensä ne korjataan julkaisuun mennessä. Siksi niistä ei ole arviossa mainintoja:

Mainos