Mainos
Electronic Arts on paljastanut Battlefield 2042:n tulevan päivityksen sisällöt ennen sen tämänpäiväistä julkaisua.

Päivitys 1.2 saapuu hieman yli Battlefield 2042 Season 1:n puolivälin. Päivitys sisältää ensimmäiset pelin julkaisukarttoihin suunnitelluista uudistuksista.

– Kaleidoskooppia on muokattu niin, että se tarjoaa paremman pelattavuuden uusien suojien, lippujen paikkojen, maaston korkeuksien ja useiden kartan kohteiden visuaalisten päivitysten avulla”, kehittäjä DICE tiedottaa.

Mainos

Päivitys sisältää myös ensimmäiset tyyli- ja sävymuutokset joihinkin pelin spesialisteihin, mikä sisältää useita päivitettyjä hahmomalleja.

Päivityksen jälkeen peliin tulee myös pelaajaprofiili- ja tilastosivu, joka tarjoaa yleiskatsauksen pelaajan suorituskyvystä ja edistymisestä.

RAH-68 Huronin ja YG-99 Hannibalin 30 mm:n tykin tehoa on vähennetty tekemällä siitä nopeammin ylikuumenevan, ja ohjainten tähtäysavustinta on säädetty, jotta se tuntuisi sujuvammalta ja johdonmukaisemmalta liikkuvien kohteiden seuraamisessa.

Linkin takaa löytyvät päivitystiedot tarjoavat yksityiskohtaisempaa tietoa uusista ominaisuuksista sekä täyden luettelon päivityksen sisältämistä korjauksista ja  tasapainomuutoksista.

Mainos