Mainos
Vuoden massiivisin sotapeli, Battlefield 2042 saa tänään 19.11. virallisen julkaisunsa ja samalla kriittisen korjauspävityksen.

Päivitys keskittyy EA:n mukaan kriittisimpiin havaittuihin ongelmiin, joista peliä viikon ennakkoon pelaamaan pääseet ennakko-ostajat ovat ilmoittaneet.

Pelin varhaisen pääsyn julkaisun jälkeen DICE julkaisi luettelon Battlefield 2042:n tunnetuista ongelmista ja bugeista, joita kehittäjä päivittää jatkuvasti.

Mainos

– Tulevien viikkojen aikana meillä on enemmän kerrottavaa tulevista korjauksista, tasapainotuksista ja yleisistä elämänlaadun parannuksista. Tulevien 30 päivän aikana meidän on tarkoitus julkaista kaksi muuta päivitystä. Seuraava päivityksemme sisältää enemmän korjauksia ja parannuksia, jotka olemme tunnistaneet tämän Early Accessin ensimmäisen viikon aikana, ja suuremman ja laajemman päivityksen sen jälkeen, vahvistaa EA:n eurooppalaisten studioiden somepäällikkö Adam Freeman.

Battlefield 2042 on julkaistaan ilman pelinsisäistä äänichattia. Tällä hetkellä on epäselvää, milloin ominaisuus lisätään peliin.

Voit lukea pelin arvostelun tästä.

Mainos
Edellinen artikkeliMicrosoft Flight Simulator sai osakseen lentokilpailut
Seuraava artikkeliNämä pelit julkaistaan vielä marraskuun aikana