Mainos
DICE on vahvistanut suunnitelmat ottaa käyttöön luokkajärjestelmä Battlefield 2042:ssa osana pelin Season 3 -päivitystä.

Vaikka studio valmistautuu parhaillaan toisen kauden julkaisuun, se antoi maanantaina hieman tietoa pelin pidemmän aikavälin suunnitelmistaan kehityspäivitysvideolla, joka on katsottavissa alla.

Season 3 -päivityksen pääkohtana on päätös muokata pelin eripuraa aiheuttavaa Specialists-järjestelmää, jotta se olisi lähempänä sellaista, joka on tutumpi sarjan aiempien osien pelaajille.

Mainos

– Aiemmin tänä vuonna kokosimme ryhmän analysoimaan saamamme palautteen, ja nyt olemme valmiita puhumaan erikoisasiantuntijoiden ja luokkajärjestelmän tulevaisuudesta, kertoo Dicen tuottaja Alexia Christofi.

– Spesialistien tulo Battlefield 2042:een on polarisoinut. Olemme kuulleet teitä. Niinpä siirrämme Season 3:lla Specialistit klassiseen ja tuttuun Battlefieldin luokkajärjestelmään. Heillä tulee olemaan ominaisuuksia, jotka ovat saatavilla kaikille Specialisteille tietyssä luokassa, ja nykyiset avoimet vempaimet ja heittovälineet jaetaan luokkien välillä heidän rooliinsa sopiviksi.

– Alustava ajatuksemme on tämä jaottelu, mutta tämä on vasta keskustelun alku. Haluamme kuulla teiltä lisää. Spesialisteja ei poisteta Battlefield 2042:sta, mutta tiedämme, että monet teistä ovat pyytäneet tätä kehitystä, joka yhdistää heidät luokkajärjestelmään.

– Tämä on merkittävä muutos meiltä kehityksen kannalta, minkä vuoksi otamme aikaa sen tekemiseen oikein. Ja niinpä tuomme sen kolmannen kauden aikana, Christofi summaa videolla.

Mainos