Mainos
DICE on vahvistanut suunnitelmat ottaa käyttöön luokkajärjestelmä Battlefield 2042:ssa osana pelin Season 3 -päivitystä.

Vaikka studio valmistautuu parhaillaan toisen kauden julkaisuun, se antoi maanantaina hieman tietoa pelin pidemmän aikavälin suunnitelmistaan kehityspäivitysvideolla, joka on katsottavissa alla.

Season 3 -päivityksen pääkohtana on päätös muokata pelin eripuraa aiheuttavaa Specialists-järjestelmää, jotta se olisi lähempänä sellaista, joka on tutumpi sarjan aiempien osien pelaajille.

Mainos

– Aiemmin tänä vuonna kokosimme ryhmän analysoimaan saamamme palautteen, ja nyt olemme valmiita puhumaan erikoisasiantuntijoiden ja luokkajärjestelmän tulevaisuudesta, kertoo Dicen tuottaja Alexia Christofi.

– Spesialistien tulo Battlefield 2042:een on polarisoinut. Olemme kuulleet teitä. Niinpä siirrämme Season 3:lla Specialistit klassiseen ja tuttuun Battlefieldin luokkajärjestelmään. Heillä tulee olemaan ominaisuuksia, jotka ovat saatavilla kaikille Specialisteille tietyssä luokassa, ja nykyiset avoimet vempaimet ja heittovälineet jaetaan luokkien välillä heidän rooliinsa sopiviksi.

– Alustava ajatuksemme on tämä jaottelu, mutta tämä on vasta keskustelun alku. Haluamme kuulla teiltä lisää. Spesialisteja ei poisteta Battlefield 2042:sta, mutta tiedämme, että monet teistä ovat pyytäneet tätä kehitystä, joka yhdistää heidät luokkajärjestelmään.

– Tämä on merkittävä muutos meiltä kehityksen kannalta, minkä vuoksi otamme aikaa sen tekemiseen oikein. Ja niinpä tuomme sen kolmannen kauden aikana, Christofi summaa videolla.

Mainos
Edellinen artikkeliCall of Duty uusi DMZ-pelitila julkaistaneen vasta myöhemmin
Seuraava artikkeliStar Wars: Knights of the Old Republic -remaken kehittäjä vaihdettiin