Mainos
DICE on tiedottanut uusimmasta Battlefield 2042 -päivityksestä, joka sisältää uudistetun version Renewal-kartasta.

Päivitys 2.1 julkaistaan tiistaina 27. syyskuuta, ja se tuo myös uuden ajoneuvon ja kolme uutta Vault-asetta.

Renewalin uudistettu versio tuo kehittäjä DICE:n mukaan ”parannetun pelattavuuden, uusia suojia, maaston parannuksia ja lyhyempiä etäisyyksiä lippujen välillä”.

Mainos

Sitä seuraa Orbitalin uudistettu versio lokakuussa.

Tiistain päivityksessä esitellään myös Polaris RZR -ajoneuvo, kevyt ja nopea kahden hengen buggy, joka sopii ”vihollisen jalkaväen yllättämiseen tai uusien, taktisten asemien saamiseen”.

Päivitys 2.1 sisältää kolme uutta Vault-asetta – aiemmin vain Battlefield Portalissa saatavilla olleita aseita, joita voi nyt käyttää All-Out Warfaren yhteydessä, kun ne on avattu – P90:n, GOL Sniper Magnumin ja M1911:n muodossa.

Muita tämän viikon päivityksen keskeisiä ominaisuuksia ovat parannukset, joiden tarkoituksena on vähentää hiiren syöttöviiveen esiintymistä, sekä hyökkäys- ja kuljetushelikoptereiden ja Nightbirdin tasapainon virittäminen.

DICE on myös kiusoitellut suunnitelmista järjestää lokakuun puolivälissä erityinen tapahtuma nimeltä ”The Liquidators”. Se tarjoaa ”uutta ansaittavaa kosmetiikkaa sekä pelkkää jalkaväkeä sisältävää pelattavuutta, jossa on ahtaita pelialueita ja intensiivistä lähitaistelua”.

Battlefield 2042 Season 2 julkaistiin elokuun lopussa. Se sai nimekseen ”Master of Arms” ja esitteli uuden kartan, joka on suunniteltu jalkaväkeen keskittyvää pelaamista varten, uuden spesialistin sekä uusia aseita ja ajoneuvoja.

DICE ilmoitti hiljattain, että se aikoo ottaa käyttöön luokkajärjestelmän Battlefield 2042:ssa Season 3 -päivityksessä vastauksena pelin ”polarisoiviin” spesialisteihin.

Mainos