Battlefield 2042:ssa ei ole tarinaa, mutta kolme erilaista moninpeliä

Mainos
EA ja Dice julkaisivat eilen ensimmäisen viisiminuuttisen katsauksen 22. lokakuuta julkaistavaan Battlefield 2042 -peliin.

Battlefield 2042:ssa ei tule olemaan yksinpelikampanjaa, joten Dice on halunnut panostaa moninpeliin riittävillä variaatioilla.

Ensimmäinen on All-Out Warfare. All-Out Warfaressa itseisarvona on valloitus ja läpimurto. Nämä kaksi tilaa tukevat kumpikin 128 pelaajaa PC:llä ja PS5/Xbox-konsoleilla, ja ne tunkevat pelaajien ohjaimiin seitsemällä massiivisella kartalla heti julkaisussa.

Mainos

Kartat ovat Kaleidoscope, Manifest, Orbital, Discarded, Renewal, Hourglass ja Breakaway. Ne kaikki sijaitsevat eri puolilla Tellusta. Kartat muuttuvat oleellisesti matsien aikana erilaisten luonnonvoimien tai muiden käänteiden vuoksi.

All-Out Warfaren lisäksi pelaajilla on pääsy vielä kahteen muuhun tilaan. Ensimmäinen niistä on DICE L.A.:n rakentama rakkauskirje Battlefield-faneille. EA ei vielä paljastanut pelitilasta muuta. Sen julkistus tapahtuu heinäkuussa.

Sitten on Hazard Zone, johon Dice:n on jatkuvasti muistutettava, ettei se ole Battle Royale -tila. Hazard Zone keskittyy tiukkaan joukkuetaisteluun ja uuteen kokemukseen taistelutantereilla.

Dice:lla harkitaan myös ilmaista pelitilaa Warzonen tavoin. Se voisi olla Hazard Zone, mutta ainakaan toistaiseksi se ei ole vielä tuotannon asteella.

Mainos
Edellinen artikkeliEA paljasti kuudennen Battlefield-pelin – julkaisu lokakuussa
Seuraava artikkeliPS5 sai käyttöjärjestelmäpäivityksen – mitä se muuttaa?