Mainos
Vuosien ajan on näyttänyt siltä, että Ben Affleckin aika Batmanina on lopullisesti ohi, mutta emme olekaan vielä nähneet näyttelijän viimeistä esiintymistä nahkahiirimiehenä.

Sen lisäksi, että Jason Momoa on kuvannut uusia kohtauksia Zack Snyderin Justice League -elokuvaan ja osallistunut The Flash -elokuvaan, Momoa paljasti viime viikolla, että Affleck nähdään Aquaman ja kadonnut kuningaskunta -elokuvassa.

Mutta miksi Bruce Wayne ilmestyy juuri tähän DC-elokuvaan? Ilmeisesti se liittyy ongelmaan Michael Keatonin Batmanin kanssa.

Mainos

THR:n artikkelissa, joka kertoo Batgirl-elokuvan julkaisun peruuntumisesta, THR totesi, että Michael Keatonin oli määrä esiintyä Batmanina Leslie Gracen ohjaamassa leffassa. Keaton olisi esiintynyt ”keskellä räiskyvää toimintakohtausta.”

Lisäksi THR mainitsi, että Keaton kuvasi myös kohtauksen Aquaman and the Lost Kingdomia varten, mutta koeyleisö piti hänen läsnäoloaan ”hämmentävänä”, koska ”oli epäselvää, mitä Keatonin Lepakkomies teki tässä universumissa”.

Tämän seurauksena kohtaus jätettiin sivuun ja kuvattiin uudelleen Ben Affleckin Bruce Waynen version kanssa.

Vaikka Michael Keatonin läsnäolo Aquaman and the Lost Kingdomissa saattaa kuulostaa hämmentävältä, sillä Ben Affleck on ollut DCEU:n Batman vuodesta 2016 lähtien, siinä on järkeä, kun ottaa huomioon, että The Flashin piti alun perin ilmestyä ennen Aquamanin jatko-osaa.

Alunperin The Flashin piti ilmestyä 4. marraskuuta 2022, ja The Lost Kingdom olisi seurannut 16. joulukuuta.

Kun The Flashissa Ezra Millerin Barry Allenin nähdään tutkivan multiversumia, DC-elokuvan odotetaan tekevän suuria muutoksia DCEU:n kokonaisuuteen – kuten Keatonin siirtyminen DCEU:n Batmaniksi Batgirlissä osoittaa.

Mainos