Bethesda haluaa parantaa peliensä laatua, mutta myös kiihdyttää tuotantotahtia

Mainos
Bethesda Game Studios, joka tunnetaan suosituista roolipeleistään, työskentelee parantaakseen pelijulkaisujensa aikavälejä.

Viime vuonna julkaistun Starfieldin jälkeen studio keskittyy nyt The Elder Scrolls 6 -pelin kehittämiseen, mikä tarkoittaa, että Fallout 4:n jatko-osa on todennäköisesti vielä vuosien päässä.

Bethesdan Todd Howard kertoi haastattelussa, että he pyrkivät varmistamaan pelien korkean laadun, mutta myös lisäämään tuotantotahtiaan.

Mainos

Amazonin Fallout-tv-sarjan menestyksen myötä pelisarja on suositumpi kuin koskaan, ja Howardilta kysyttiin yhteistyöstä ulkopuolisten kehittäjien kanssa. Hän mainitsi, että Fallout 76 -peliin lisätään uutta sisältöä ja suuri karttalaajennus Skyline Valley julkaistaan tänä kesänä. Howard ei paljastanut tulevia suunnitelmia, mutta korosti laadun merkitystä.

Microsoftin omistuksessa oleva Bethesda saattaa tehdä yhteistyötä Obsidian Entertainmentin kanssa, joka loi aiemmin Fallout: New Vegas -pelin. Fallout 4:n odotettu seuraavan sukupolven päivitys julkaistiin viime viikolla Xbox Series X/S:lle ja PS5:lle.

Mainos