Mainos
Bethesdan tulevan Indiana Jones -pelin nimi on saattanut vuotaa ennen suunniteltua julkistusta tässä kuussa.

X-käyttäjä Kurakasis havaitsi, että Lucasfilm rekisteröi aiemmin tällä viikolla useita verkkotunnuksia Indiana Jones and the Great Circle -elokuvalle, mukaan lukien yhden, jossa viitataan nimenomaan peliin.

He huomauttavat myös, että Lucasfilm jätti kaksi vuotta sitten Euroopassa tavaramerkin The Great Circle -lehdelle, jossa mainitaan videopelit yhtenä tavaroista ja palveluista, joihin sitä on tarkoitus käyttää.

Mainos

Tammikuussa 2021 julkistettu Indiana Jones on kehitteillä MachineGamesilla, ruotsalaisella studiolla, joka on modernien Wolfenstein-pelien takana.

Microsoft vahvisti tällä viikolla, että MachineGames esittelee toimintaseikkailupelin Xboxin ja Bethesdan esittelyssä 18. tammikuuta.

”Developer_Direct esittelee yli 10 minuuttia peliä ja kehittäjien näkemyksiä, mukaan lukien yksityiskohtia pelin puitteista ja tarinasta, miten fanit oikeasti pelaavat Indynä, lisätietoja hänen seuraavasta maailmaa kiertävästä seikkailustaan ja ensimmäisen pelattavuustrailerin ensiesityksen”, Microsoft kertoi.

Mainos