Koti Uutiset Elokuvauutiset Big Game -ohjaaja, Jalmari Helanderin Sisu-toimintaleffan kuvaukset alkoivat Lapissa

Big Game -ohjaaja, Jalmari Helanderin Sisu-toimintaleffan kuvaukset alkoivat Lapissa

Sisu-elokuvan kuvaukset ovat alkaneet Suomen Lapissa ja elokuvan pääosissa nähdään Jorma Tommila ja Aksel Hennie. Norjalainen Hennie korvaa roolissa aiemmin tiedotetun Paul Andersonin.

– Pari kuukautta olen herännyt viideltä aamulla jännittämään, nyt on helvetin hyvä fiilis, kommentoi tällä Renny Harlinin lisäksi Suomen ainut kansainvälisiä toimintaelokuvia tehnyt ohjaaja Jalmari Helander tänään aamulla Nuorgamissa.

Sisu on hermoja raastava toimintaelokuva toisesta maailmansodasta, jossa yksi mies taistelee natsien tuhopartiota vastaan Lapin erämaassa.

Mainos

Jalmari Helanderin ohjaaman ja käsikirjoittaman sekä Petri Jokirannan tuottaman elokuvan kuvaukset alkavat tänään Nuorgamissa.

Pääosissa nähdään Jorma Tommila (Rare Exports, Big Game), Aksel Hennie (Yksin Marsissa, White Wall, Headhunters). Sivurooleissa ovat muun muassa Jack Doolan (The Hatton Garden Job), Onni Tommila (Big Game) ja Mimosa Willamo (Aurora, Päin seinää, Box 21).

Jorma ja Onni Tommila Helanderin Big Game -elokuvassa.

Elokuvan tarinan synopsis koostuu seuraavista sanoista:

Syvällä Lapin erämaassa Aatami Korpi (Jorma Tommila) etsii kultaa. Ajoittain pommikoneiden ylilento ja etäiset sodan äänet kuuluvat kirkkaina syysöinä. Viimein raskas työ palkitaan ja kultapöly vaskoolissa kasvaa kultakimpaleiksi, Aatami lähtee viemään kulta-aarrettaan lähimpään kaupunkiin. Kun Aatamia vastaan rymistelee SS Obersturmführer Bruno Helldorfin (Aksel Hennie) johtama kolmekymmentä henkinen natsituhopartio, alkaa henkeäsalpaava ja kullanhimoinen takaa-ajo läpi tuhotun ja miinoitetun Lapin erämaan.

Elokuvan tuottaa tuotantoyhtiö Subzero Film Entertainment Oy. Sony Pictures on hankkinut elokuvaan maailmanlaajuiset levitysoikeudet Pohjoismaiden ulkopuolella. Pohjoismaissa elokuvan levittää Nordisk Film. Elokuvan tv-esityksistä vastaa MTV Oy ja elokuva tullaan näkemään myös C More -suoratoistopalvelussa. Sisua ovat tukeneet Business Finland – Audiovisual Production Incentive ja Suomen elokuvasäätiö.

Sisu saa ensi-iltansa vuonna 2022.

Mainos
Edellinen artikkeliKoska siru- ja komponenttipula päättyy ja elektroniikan toimitukset voivat taas jatkua normaalisti?
Seuraava artikkeliLogitech G435 Lightspeed -kuulokkeiden arvostelu