Mainos
Äkisti saattaa näyttää siltä, että Xbox on häviämässä isosti PS5:lle tulevalla konsolipolvella, mitä tulee yksinoikeuspeleihin ja -sisältöihin. Microsoftin Xbox-osaston pomo, Phil Spencer paljastaa yhtiön strategiaa tulevalle konsolisukupolvelle.

– Tavoitteenamme ei ole myydä vain Xbox Series X:ää mahdollisimman paljon. Haluamme luoda pelaajille parhaat mahdollisuudet pelata pelejämme millä alustalla tahansa ja nauttia pelaamisen moninaisuudesta. Jos haluaisimme vain takoa raivokasta voittoa, emme tekisi peleistämme PC-yhteensopivia, emme myisi Xbox-konsoleita, emmekä tekisi xCloudia, Spencer kertoo Gary Whitta’s Animal Talking -podcastissa.

Spencer tarkentaa myös konsolisodan kuviota.

Mainos

– Sony ja Nintendo ovat toistensa niskassa. Emme halua lähteä tähän leikkiin, sillä se ei ole nyt fokuksemme. Haluamme tehdä pelaamisesta käyttäjälähtöisen.

Microsoftin tavoitteena on luoda kattava peliverkosto, joka ei rajoita pelaamista vain olohuoneen sohvalle tai tietokoneelle. Tärkeintä on tuoda eri pelaajia yhteen yhdistämällä alustoja. Ei pitäisi olla väliä, pelataanko PC:llä, Xboxilla tai puhelimella. Kaiken pitäisi olla synkassa keskenään.

Voit kuunnella koko podcastin tästä.

Mainos
Edellinen artikkeliNäin hyvältä Suomen Turku ja Helsinki näyttävät Microsoft Flight Simulatorissa
Seuraava artikkeliSummer Games Done Quick 2020 on täällä – tästä näet aikataulut