Biomutant sai arvosanansa – näin peli rankattiin maailmalla

Mainos
Biomutant saapuu PS4:lle, Xbox One:lle ja PC:lle tänään. Pelin arvostelut julkaistiin maailmalla eilen kun embargo päättyi.

Biomutant on avoimen maailman toimintaroolipeli, jota pelataan kolmannen persoonan perspektiivistä. Pelissä pelaaja ohjaa pesukarhun tapaista hahmoa mutaatioituneita eläimiä täynnä olevassa maailmassa. Pelaaja voi mukauttaa hahmonsa sukupuolta, pituutta, leveyttä, kehoa, turkkia ja kynsiä sekä muita piirteitä. Pelaajan muokkaukset pelihahmoon vaikuttavat tämän ohjautuvuuteen: esimerkiksi leveämpi hahmo on painavampi ja täten hitaampi, mutta toisaalta se pystyy aiheuttamaan enemmän vahinkoa vihollisilleen ja ottamaan enemmän vahinkoa vastaan.

Pelaaja voi saada eri kykyjä ja muokata ulkonäköään kesken pelin mutaatioilla ja biomekaanisilla ruumiinosilla, kuten siivillä, kynsillä tai robottijaloilla. Näillä hahmo voi saada etuja tiettyjen vastustajien yli. Pelaajan tulee vaihtaa ruumiinosiaan ja pukea tiettyjä varusteita tai käyttää joitakin ajoneuvoja kuten kuumailmapalloa ja vesiskootteria päästäkseen joillekin alueille pelimaailmassa.

Mainos

Mutta kuinka peli arvioitiin maailman pelimedioissa? Kohtalaisen keskiverroksi:

Mainos