Mainos
Tähän mennessä monet suuret elokuvantekijät ovat osallistuneet Marvel Cinematic Universen kaanoniin, mutta vain harva on ansainnut Ryan Cooglerin tasoista suosiota.

Vuonna 2018 Black Panther ei ainoastaan saanut ylistäviä arvosteluja, vaan siitä tuli ensimmäinen MCU:n teos, joka oli ehdolla parhaan elokuvan Oscar-ehdokkaaksi.

Cooglerin uusimman Marvel-elokuvan, Black Panther: Wakanda Forever, tulee teattereihin vain muutaman päivän kuluttua, monet fanit toivovat, että elokuvantekijä pysyy franchisingin parissa pitkään.

Mainos

Cinemablend kysyi, olisiko tulevan Avengers-projektin ohjaaminen jotakin, josta hän olisi kiinnostunut, ja hän selitti, että hänen henkilökohtaiset taitonsa monitehtäväisyyden suhteen estävät häntä sanomasta mitään sitovaa.

– Tuo on hyvä kysymys. En ole koskaan oikein onnistunut multitaskingissa. Yleensä jos yritän miettiä jotain muuta samalla kun teen jotain, se mitä teen, kärsii. Joten haluan keskittyä tähän, saada tämän elokuvan maailmalle, ja sitten alan miettiä, mitä haluan tehdä seuraavaksi, jos mitään lähiaikoina, ymmärrätkö?

Black Panther: Wakanda Forever saa Suomen ensi-iltansa 9. marraskuuta, kaksi päivää ennen muuta maailmaa.

Seuraava Avengers-elokuva, vuoden 2025 Avengers: The Kang Dynasty, on jo sovittu Shang-Chi And The Legend Of The Ten Ringsin Destin Daniel Crettonin tekemäksi, mutta vuoden 2026 Avengers: Secret Wars on edelleen projekti ilman ohjaajaa.

Mainos