Mainos
Blood Bowl 3:n kehittäjä Cyanide Studios on pyytänyt anteeksi palvelinongelmia ja pelin rahanjakoon liittyviä kiistoja pitkässä blogikirjoituksessa.

Postaus, joka alkaa kiittämällä pelaajia, jotka ovat tukeneet peliä, jatkuu tunnustamalla joukon ongelmia, jotka ovat heijastuneet pelin huonoihin Steam-arvosteluihin.

Tätä kirjoitettaessa peli on noin 900 arvostelun perusteella 74 %: n mielestä huono.

Mainos

– Tiedämme, että joitakin pelaajien odottamia ominaisuuksia puuttuu, kuten esimerkiksi mahdollisuus muodostaa uudelleen yhteys peliin, ja teemme kovasti töitä saadaksemme nämä ominaisuudet lisättyä. Pelin toimivuus on tärkein prioriteettimme, ja voitte olla varmoja, että teemme parhaamme korjataksemme kaikki viat tai rikkinäiset elementit niin pian kuin mahdollista, blogissa kirjoitetaan.

Lausunnossa käsiteltiin myös palvelimien epävakautta, joka on vaivannut peliä varhaisen käyttöoikeuden alusta lähtien.

– Haluaisimme myös käyttää tilaisuutta hyväksemme ja pyytää anteeksi palvelinongelmia, jotkaolivat läsnä julkaisuun ja sen aikana. Tämä on ollut suurin huolenaiheemme varhaisen avaamisen alusta lähtien. Eilisen korjauksen jälkeen palvelimemme ovat vakaampia.

Tämän jälkeen päivityksessä käsiteltiin monetisaatio-ongelmia, jotka ovat aiheuttaneet suuren osan negatiivisista arvosteluista.

– Haluaisimme puhua monetisaatiosta ja ymmärrämme, että tämä on arka aihe yhteisön keskuudessa. Yritimme viestiä tästä ennen julkaisua, mutta aiomme ottaa käyttöön ominaisuuksia, joiden avulla pelaajat voivat palkita joko kosmeettisia esineitä tai Warpstonea sekä pelaamalla että ostamalla. Tiedämme, että emme luultavasti pysty vakuuttamaan kaikkia teitä, mutta uskomme todella, että järjestelmämme on reilu, palkitseva ja valinnainen, ja se on ymmärrettävää.

Viimeinen pitkässä listassa ongelmista, joita lausunnossa käsiteltiin, oli virhe, jonka vuoksi pelin vakioversion ostaneet pelaajat saivat Brutal Editionin, joka sisälsi ylimääräisiä pelinsisäisiä esineitä.

– Tämä virhe on todella valitettava, mutta emme halua rangaista pelaajia virheestä. Tämän vuoksi emme poista 1000 Warpstonea, jotka pelaajat, jotka eivät olleet ostaneet Brutal Editionia, saivat. Joudumme kuitenkin poistamaan kosmeettiset bonukset, jotka ovat saatavilla vain Brutal Editionin pelaajille.

Tämän lisäksi pelaajille, jotka tahallaan ostivat kalliimman Brutal Editionin, hyvitetään enemmän esineitä anteeksipyyntönä virheestä.

– Haluaisimme myös edelleen palkita edelleen pelaajia, jotka toivat Brutal Editionin anteeksipyytääkseen virhettä. Hyvitämme 1 000 Warpstonea kaikille Brutal Edition -pelaajille ja lisäksi 250 Warpstonea Early Unlock -pelaajille heidän vaivannäöstään. Näin Brutal Edition -pelaajat saavat edelleen 1 000 Warpstone-bonuksen. Tämän bonuksen ja eilisen korvauksen myötä Early Unlock -pelaajien kokonaisbonus on 1 500 Warpstonea, mikä vaikuttaa toivottavasti reilulta.

Mainos