Mainos

Stretch on piristävä poikkeus komedioiden massaan, tummemmalla otteellaan ja isoilla cameoillaan.

Stretch kertoo tarinan Stretchistä (Patrick Wilson), miehestä joka muutti Los Angelesiin saadakseen potkua näyttelijäin uraansa. Potkua tuli kuitenkin vain perseeseen ja mies päätyi limusiinin rattiin kuskaamaan v*ttumaisia tähtiä. Juuri kun Stretch päättää päästää itsensä päiviltä, saa hän keikan, joka muuttaa miehen kuviot totaalisesti.

Stretch on viiden miljoonan dollarin minibudjetilla, 21 päivässä kuvattu musta komedia elämäänsä kyllästyneestä miehestä, jonka pelivelkojen eräpäivä lähestyy, eikä millään ole mitään väliä. Kuvaus on hauska ja samalla brutaali.

Mainos

Elokuva vilisee cameoita mm. David Hasselhoff, Ray Liotta ja Randy Couture. Sitä tähdittävät Jessica Alba ja pelkästään olemuksellaan esiintyvä Chris Pine. Pinen nimeä ei löydy mistään elokuvan nimilistasta, vaikka miehen rooli on iso.

Stretch on virkistävän poikkeuksellinen kela. Se yllättää jatkuvasti ja ampuu yli sopivan realistisilla pikkujutuillaan. On harmi, että leffalla on pieni markkinointibudjetti, sillä se päihittää monet isot komediahitit mennen tullen.

BD-versiolta ei harmillisesti löydy lainkaan bonusaineistoa.

Mainos