Mainos
Vaikka Blue Beetle on pitkälti erillään muusta DC-universumista, elokuvassa esiintyi yksi sen suosituimmista hahmoista, jota kaikki näyttivät kaipaavan.

Elokuvan alussa nähdään Blue Beetle, joka lentää avaruuden halki. Täällä se törmää hehkuvaan vihreään esineeseen, jonka Beetle-ohjaaja Angel Manuel Soto vahvistaa nyt olevan Green Lantern Corpsin jäsen.

– Siinä on muutakin. Alkukohtauksen alussa, niille teistä, jotka seuraavat Blue Beetle -sarjakuvia, hahmoon osuu vihreä valo, ja se on Vihreä Lyhty, Soto sanoi hiljattain Colliderin haastattelussa.

Mainos

– Jos ette huomanneet sitä, katsokaa se uudestaan. Myös lopussa on pino keksejä, ja kuka tykkää syödä keksejä?

Missä Blue Beetle on DCU:n aikajanalla?

Soto kertoi aiemmin tänä vuonna, että koska elokuva on niin kaukana kaikesta muusta, sen voi oikeastaan sijoittaa minne tahansa DC Studiosin tyypit haluavat sen sijoittaa.

– Eikö se olekin sen hienous? Mielestäni se on aika epämääräinen. Tiedämme, että Batman on olemassa. Tiedämme, että Flash on olemassa. Tiedämme, että Teräsmies on olemassa, mutta emme tiedä miten, missä tai mitä, Soto sanoi tuolloin.

– Minusta se avaa ovet mille tahansa tulkinnalle tai mihin suuntaan James Gunn haluaa mennä. Luulen, että siksi he päättivät, että Jaime voi olla uuden DCU:n ensimmäinen supersankari, koska hän on oma sankarinsa.

Blue Beetle sai Suomen ensi-iltansa 18. elokuuta ja on edelleen elokuvateattereissa.

Mainos