Havainnekuva.
Mainos
James Bond, agenttitunnukseltaan 007 on saanut osakseen kirjoja ja elokuvia tasaisin väliajoin vuoden 1962 Dr. No -elokuvan jälkeen. Bond on muuttunut ajan saatossa hieman, muuta radikaaleimmin Bond on muuttunut Daniel Craigin tähdittämien 007-leffojen myötä.

Työnimellä Bond 25 kulkeva uutukainen muuttaa elokuvasarjaa vieläkin dramaattisemmin. Jatkossa vähättelevä ”Bond-tyttö” -termi on historiaa, sillä uusi kutsumanimi Bondin heiloille on ”Bond-nainen”. Ja tämä ei ole studion mukaan mielipideasia, vaan kirjoitettu sääntö.

Bond 25 muuttaa muutakin. Olemme jo tienneet ainakin kolmen Bond-leffan verran, että Daniel Craig ei halua näytellä enää Bondia. Mies on kuitenkin houkuteltu mukaan isoilla rahasummilla ja muilla ilokkeilla. Nyt Craig on kuitenkin virallisesti viimeistä kertaa mukana. Elokuva jopa alkaa sillä, että James Bond on eläköitynyt ja uusi MI6-agentti tulee hänen tilalleen 007:ksi. Kutkuttavinta on, että uusi 007 on tumma nainen, Lashana Lynch, joka nähtiin Captain Marvelissa.

Mainos

Huhujen mukaan Craig on edelleen elokuvan toimintatähti, mutta tekee tämän myötä tilaa naisagentille ja modernin ajan Bondille. Lynch puolestaan hoitelee ”Bond-naisen” roolin, mutta ottaa suuremman askeleen elokuvan aikana.

Studiolta ei olla vielä vahvistettu kaikkia väitteitä, mutta tulemme näkemään asiasta enemmän kuluvan vuoden aikana. 25. James Bond -elokuva nähdään valkokankailla 8. huhtikuuta 2020.

Mainos
Edellinen artikkeliAtelier Lulua: The Scion of Arland -arvostelu – Vanhan parantelua ilman olennaisia muutoksia
Seuraava artikkeliUbisoft jälleen yhteen HitRecordin kanssa – indiebändit saavat mahdollisuuden esiintyä Watch Dogs Legion -pelissä