Mainos

Boogie Board on saapunut Suomen markkinoille.

Ensitestin perusteella yhden sivun muistilla varustettu kirjoitusalusta toimii vähän kuin lasten piirtolaudat. Voit kirjoittaa tai piirtää laudalle ja nappia painamalla kuva/teksti katoaa.

Mainos

Muistiinpanovälineenä mainostettu Boogie Board on näppärä paperin säästäjä. Riskinä on kuitenkin, että painat nappulaa ja kaikki kirjoittamasi tiedot katoavat.

Boogie ja telkkari

Enemmän odotuksia herättää koneeseen liitettävä Boogie Board Rip, joka tulee markkinoille ennen joulua. Laite on suuri helpotus piirtäjille, käsin kirjoittajille ja post-it -lappujen suurkuluttajille. Laitteen saa liitettyä tietokoneeseen, jolloin piirretyt kuvat ja tekstit saa tallennettua suoraan koneelle. Kirjoitetun tekstin saa muutettua Word-muotoiseksi, jolloin aikaa ei mene enää puhtaaksi kirjoittamiseen. Verkkokauppojen mainosten mukaan kiinteä akku riittää noin 50 000 tuhanteen piirtoon ja poistoon. Akun kestoksi arvioitiin noin kuusi vuotta, jos laitetta käytetään noin 20 kertaa päivässä.

Boogie

Tällä hetkellä yhden sivun Boogie Boardeja voi tilata suomalaisista verkkokaupoista. Hinnat yhden sivun Boogieissa pyörivät 40 euron molemmin puolin ja kehittyneempi versio tulee kustantamaan noin 100 euroa.

Pikkuboogie

Uuden laitteen markkinoille saapuminen herättää aina kysymyksiä. Millaisia bugeja ohjelma sisältää aiheuttaa, mitkä ovat sen vahvuudet ja heikkoudet? Näihin asioihin saadaan vastaus, kun laite tulee yleiseen käyttöön ja saadaan pidempiaikaisia käyttäjäkokemuksia.

Teksti: Susanna Saarela
Kuvat: Kristian Eloluoto

Mainos