Borderlands 3 pyytää pelaajia shloottaamaan

Mainos
Shoot n’ looter Borderlands 3 sai Microsoftin E3-presentaatiossa uuden trailerin, jossa laserit sinkoilivat ja hahmot lentelivät.

Borderlands 3 on ollut kehitteillä jo viiden vuoden ajan. Peli esittelee neljä uutta pelattavaa hahmoa sarjakuvamaisessa ilmeessään. Ramdom-generoituja aseita lupaillaan olevan noin “miljardi” kappaletta.

Borderlands-pelisarja tunnetaan sarjakuvamaisesta peligrafiikasta, hurtista huumorista ja sujuvasta pelattavuudesta. Samalla pelisarjan edeltäviä osia muistellaan lämmöllä avoimen pelimaailman persoonallisesta tyylistä, monipuolisista aseista ja varusteista sekä etenkin räiskintäpelityypin yhä varsin harvinaisesta yhteistyöpelimuodosta.

Mainos

Borderlands 3 laajentaa niin sanottua looter-shooter-pelityyppiä entistä isommaksi pelikokonaisuudeksi. Looter-shooterilla tarkoitetaan ammunta- eli räiskintäpelejä, joissa uusien varusteiden ja aseiden kerääminen sekä näiden virittely on yhtä keskeisessä osassa kuin itse varsinainen toimintakin. Uusi osa mainostaa peliä nyt “shlooterina”.

Borderlands 3 julkaistaan 13.9.2019.