Borderlands 3 -toimintapelin päähahmot esittelyssä – osa 2: Amara

Mainos
Pelijulkaisija 2K Games esittelee Borderlands 3 -toimintapelin päähahmoja viikoittaisissa esittelyvideoissaan.

Kolmantena esittelyvuorossa on ainutlaatuisilla erikoisvoimilla siunattu Amara.

Hänet tunnetaan paitsi kovaotteisena tappelijana, myös omaleimaisia voimia omaavana henkivoimien käyttäjänä, jonka ulkonäkö hämää vastustajia. Ihmisten suojelijana ja voimakkaana sankarittarena suosittu Amara antaa hehkuvien erikoisvoimien puhua puolestaan.

Mainos

Amaran esittelyvideon voi katsoa yläpuolelta.

Borderlands-pelisarja tunnetaan sarjakuvamaisesta peligrafiikasta, hurtista huumorista ja sujuvasta pelattavuudesta. Borderlands 3 laajentaa niin sanottua looter-shooter-pelityyppiä entistä isommaksi pelikokonaisuudeksi.

Looter-shooterilla tarkoitetaan ammunta- eli räiskintäpelejä, joissa uusien varusteiden ja aseiden kerääminen sekä näiden virittely on yhtä keskeisessä osassa kuin itse varsinainen toimintakin.

Borderlands 3 sisältää uuden kiehtovan tarinan lisäksi valtavan määrän erilaisia vihollisia, uudenlaisia asekokonaisuuksia sekä useamman toisistaan poikkeavan planeetan. Borderlands 3 tarjoaa unohtumattoman elämyksen täynnä toimintaa, keräilyä ja pelihahmon virittelyä pelasipa peliä yksinpelinä tai kaverin kanssa kimpassa.

Borderlands 3 julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 13. syyskuuta 2019. Hauskasta ulkoasustaan huolimatta, peli on aikuisten seikkailu ja sen ikäraja on 18 vuotta.