Mainos
Borderlands 3 -toimintapelissä riittää koluttavaa kymmeniksi tunneiksi jo pelkän tarinapelin myötä.

Niin sanottu kampanjatila vie legendaariset vault hunter -sankarit ja -antisankarit läpi hurjan ja taistelupitoisen matkan kohti parempaa galaksia. Itse peli ei kuitenkaan pääty vielä siihen, vaan tarjoaa toisen mokoman lisää pelattavaa erilaisine loppupelisisältöineen.

Itse tarinatilan jälkeen alkaa niin sanotun parhaan varustuksen metsästys. Näihin kuuluu pelisarjassa jo aiemmin mukana ollut, mutta uusiutunut Guardian Rank, joka tarjoaa erilaisia lisäkykyjä hyödynnettäväksi kolmesta eri taitovalikoimasta. Eri taidot irtoavat käyttöön Guardian-poletteja käyttämällä. Poletteja puolestaan ansaitaan omaa Guardian Rank -tasoa kehittämällä.

Mainos

Loppupelisisältöä tarjotaan myös True Vault Hunter -pelitilassa, joka on Borderlands 3 -pelin oma New Game+ -vaikeustaso. Sen ansiosta pelin voi läpäistä uudestaan vaikeammalla tasolla, joka puolestaan palkitsee entistä paremmilla varusteilla ja kokemuspisteillä.

Mayhem-pelitila tuo pelattavaksi lisähaasteita kolmella eri vaikeustasolla, jotka niin ikään antavat erilaisia varuste- ja kokemuspistepalkintoja. Mayhem on kuitenkin varattu vain kokeneemmille hahmoille, jotka ovat valmiita haastaviin koitoksiin.

Lisätietoja Borderlands 3 -toimintapelin eri pelitiloista voi lukea lisää tästä.

Borderlands 3 julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 13. syyskuuta 2019.