Mainos
Pelijulkaisija 2K Games on esitellyt Guardian Con -tapahtumassa Borderlands 3 -toimintapelin uusia ominaisuuksia.

Pelissä on paljon uusia sosiaalisia ominaisuuksia, kuten pingaus, joka on erityisen hyödyllinen pelattaessa yhteistyössä ilman mikrofonia. Se mahdollistaa nopean ja tehokkaan kommunikoinnin vihollisten, kerättävien tavaroiden, aseiden ja muiden mielenkiintoisten kohteiden sijaintien korostamiseen.

Mainos

Pelaajan ei tarvitse myöskään liikkua ryhmässä ystävien rinnalla, jotta voi tuntea yhteisöllisyyttä. Ystävien myymät tavarat ovat pelaajan ostettavissa myyntiautomaateista ja pelaajat voivat käyttää viestijärjestelmää lähettääkseen tavaroita toisilleen. Ystävien inventaarion, taitopuut ja haasteissa edistymisen näkee pelin sisäisestä ystävälistasta. Borderlands 3 toimii hyvin myös yhdessä Discordin kanssa ja mukana on uusia tapoja löytää pelikavereita.

Kun pelaaja ei ole tekemisissä ystäviensä ja muiden pelaajien kanssa, voi hän olla vuorovaikutuksessa Borderlands 3 -striimaajien kanssa käyttämällä ECHOcast Twitch -laajennusta, josta kerrotaan tarkemmin videolla:

Lisäksi uudet esteettömyysominaisuudet sisältävät täysin muokattavat näppäinkontrollit, tuen Xbox Adaptive Controller -ohjaimelle ja kattavan tekstityksen kirjasinkoon muutoksella sekä läpinäkyvyysasetuksilla. Myös värisokeudesta kärsivät arvostavat tavaroita kerätessään erilaisia ääniefektejä ja merkintöjä värikoodien ohella sen mukaan mitä keräävät. Muita esteettömyysominaisuuksia ovat tähtäysavustin ja monen ominaisuuden automatisointi pelaajan niin halutessa.

Mikä Borderlands?

Borderlands-pelisarja tunnetaan sarjakuvamaisesta peligrafiikasta, hurtista huumorista ja sujuvasta pelattavuudesta. Borderlands 3 laajentaa niin sanottua looter-shooter-pelityyppiä entistä isommaksi pelikokonaisuudeksi. Looter-shooterilla tarkoitetaan ammunta- eli räiskintäpelejä, joissa uusien varusteiden ja aseiden kerääminen sekä näiden virittely on yhtä keskeisessä osassa kuin itse varsinainen toimintakin. Borderlands 3 sisältää uuden kiehtovan tarinan lisäksi valtavan määrän erilaisia vihollisia, uudenlaisia asekokonaisuuksia sekä useamman toisistaan poikkeavan planeetan. Borderlands 3 tarjoaa unohtumattoman elämyksen täynnä toimintaa, keräilyä ja pelihahmon virittelyä pelasipa peliä yksinpelinä tai kaverin kanssa kimpassa.

Borderlands 3 julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 13. syyskuuta 2019. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Mainos
Edellinen artikkeliCodemastersin Grid-autopeli sai uuden pelikuvatrailerin
Seuraava artikkeliNo nyt on keljua läppää – Donald Trumpin Aasian vierailut dubattiin uusiksi