Mainos
Kuka muistaa vielä Viidakon Ykä -leffat? No, emme mekään, mutta yritetään.

Hiljattain Mill Valleyn elokuvajuhlilla palkintoa vastaanottaessaan Brendan Fraser pyysi vitsikkäästi anteeksi erästä tahatonta traumaa, jonka hän aiheutti San Franciscon kaupungille monta vuotta sitten.

Punaisella matolla pidetyn haastattelun ja puheensa aikana Fraser käytti aikaa pyytääkseen anteeksi San Franciscon kaupungilta temppua, jonka hänen vuonna 1997 valmistuneen elokuvansa George of the Jungle kuvausryhmä oli tehnyt.

Mainos

– Kun teimme George of the Junglea, George menee pelastamaan laskuvarjohyppääjää, joka on sotkeutunut Golden Gate -siltaan. Se tarkoittaa sitä, että Disney laittoi mallinuken roikkumaan laskuvarjon varassa pystytolpista, Frasier aloitti.

Fraser jatkoi, että hän ei ainoastaan päässyt seuraamaan tapahtumaa sillan vieressä olevasta asuntovaunustaan, vaan Fraser kertoi myös, kuinka temppu pysäytti liikenteen sillalla.

Hän mainitsi myös, että siirto hämäsi jopa televisiolähetyksiä, mukaan lukien Oprah Winfreyn talk show’ta, joka keskeytti jaksonsa keskustellakseen asiasta.

– Se pysäytti liikenteen sillan molemmin puolin. Vaununi oli toisella puolella parkkipaikalla. Muistan vain katselleeni Golden Gate -siltaa. Siellä roikkui laskuvarjohyppääjän nukke. Minulla oli televisio päällä, ja Oprah keskeytettiin, koska siellä oli erikoisuutisraportti, jossa helikopterit kertoivat, että laskuvarjo roikkuu sillalla. Ja minä ajattelin – hetkinen, katsoin helikoptereita ja televisiota – joku ei ollut hankkinut lupaa, joku joutuu vaikeuksiin pormestarin toimiston kanssa. Joten voin vain pyytää anteeksi sitä, tähti pahoitteli.

Onneksi kukaan ei loukkaantunut tempussa, ja Fraser voi nyt vain nauraa sille.

Näyttelijän seuraava elokuva on Darren Aronofskyn The Whale, joka ilmestyy joulukuussa ja on jo nyt saanut paljon kiitosta.

Mainos