Mainos
Tulevan Call of Duty: Modern Warfare 2 -pelin julkaisu on risteys, jossa ei ehkä ole oikeaa vaihtoehtoa: hypätäkö pelin kärkenä olevaan suureen, näyttävään kampanjaan vai astuako ensin moninpelin neitseelliseen ruohikkoon, jossa mikään pelimuoto ei ole vielä juurtunut?

Activision tekee valinnan hieman helpommaksi niille, jotka ostavat Call of Duty: Modern Warfare 2:n etuajassa.

Ensimmäistä kertaa pelisarjassa ennakkotilaajat pääsevät Modern Warfare 2:n kampanjaan varhaisessa vaiheessa 20. lokakuuta, kokonaista viikkoa ennen pelin virallista julkaisua 28. lokakuuta.

Mainos

Kampanjaan pääsyn lisäksi ennakkotilaaminen tuo mukanaan muutamia muita etuja:

  • Jopa viikon aikainen pääsy koko Modern Warfare II -kampanjaan
  • Pääsy koko peliin 28. lokakuuta
  • Avoin beta Early Access
  • Final Judgement Bundle: Välitön pääsy legendaariseen ”Deathknell”-operaattorin skiniin ja legendaariseen ”Bloodthirsty”-aseluonnokseen käytettäväksi Vanguardissa ja Warzoneissa.

Ohjelma muistuttaa EA:n kaltaisten kilpailijoiden lähestymistapaa ennakkotilausten ja jäsenyysohjelmien kannustamiseen. Xbox Game Pass Ultimate- tai EA Play -jäsenet (5 dollaria/vko) voivat esimerkiksi pelata Madden 23:n 10 tunnin kokeilujakson ostamatta peliä.

Aikaisempi pääsy COD:n kampanjaan ei ehkä ole suuri vetovoimatekijä useimmille pelaajille, ennakko syyskuussa järjestettävään Modern Warfare 2:n betatestiin, jonka ensimmäiset päivät ovat yksinoikeudella PlayStation-pelaajille on edelleen kova juttu monelle.

Julkaisuhypeä yritetään nyt pitkittää, joten Modern Warfare 2:lla on nyt käytännössä kolme julkaisupäivää:

  • Yksi kampanjaa varten (lokakuu 20)
  • Yksi moninpeliä varten (28. lokakuuta)
  • …ja yksi salaperäiselle Warzone-jatkotilalle, joka on tulossa pian MW2:n virallisen julkaisun jälkeen.
Mainos