Mainos
Activision on paljastanut uusia yksityiskohtia Modern Warfare 2:n julkaisun jälkeisestä sisällön tiekartasta, mm. suunnitelmat moninpeliräiskintöjen käyttöönotosta pelin Special Ops -tilassa joulukuussa.

Call of Duty: Modern Warfare 2:n julkaisupäivä on 28. lokakuuta, mutta pelin digitaalisen version ennakkotilanneet pelaajat saavat varhaisen pääsyn pelin kampanjaan 20. lokakuuta alkaen.

Pelin julkaisua seuraa ennakkojakso, jonka aikana pelaajat voivat nousta tasolle avatakseen aseita, lisälaitteita, perus Loadout-esineitä ja edetä Special Ops -tasojärjestelmässä.

Mainos

Modern Warfare 2:n ensimmäinen kauden live-sisältöä julkaistaan 16. marraskuuta yhdessä Warzone 2.0:n ja uuden DMZ-tilan kanssa.

”The very first episode of Raids” debytoi 14. joulukuuta Season 1 Reloaded -korjauksen yhteydessä, joka sisältää myös legendaarisen moninpelikartan ja ensimmäisen suuren Warzone 2.0 -päivityksen, Activision paljasti.

Aiemmin Activision kuvaili Raidsia ”täysin uudeksi kokemukseksi sarjalle; kolmen pelaajan yhteistyöhön perustuva toiminta, joka vaatii tiimityötä ja strategista, palapelien ratkaisuun tähtäävää ajattelua intensiivisten taistelujen välissä”. Tänään se kutsui niitä myös ”suoraksi jatkoksi kampanjalle”.

Raidit ovat osa Modern Warfare 2:n co-op Special Ops -tilaa, joka sisältää kolme tehtävää, kun peli julkaistaan lokakuussa, ja ne kaikki tapahtuvat Al Mazrahissa, joka on myös Warzone 2.0:n pääalue.

Bad Situation on stealth-painotteinen tehtävä, joka haastaa pelaajat soluttautumaan kaupunkiin keskellä yötä paljastaakseen tietoja ja todisteita, jotka Al Qatala on jättänyt jälkeensä, ennen kuin he poistuvat.

Vehicle Escape -tehtävässä pelaajien tehtävänä on tuhota joukko SAM-torneja, jotka estävät vahvistuksia pääsemästä taistelukentälle, ennen kuin he pääsevät kilpaa poistumiskoneelle.

Observatory Defense -pelissä pelaajat puolustavat paikkaa yhä kovemmilta vihollisilta, jotka yrittävät räjäyttää pommeja. Pelaajat voivat käyttää rahaa aaltojen välillä saadakseen esineitä, kuten Killstreakkejä, itseelvytyspakkauksia ja panssarilevyjä.

Special Opsissa pelaajilla on käytössään reppu varusteiden säilyttämistä varten ja yksi kolmesta pakista:

  • Assault: Myöhemmillä tasoilla on nopeampi Loadout-esineiden käyttö, suurempi panssarikapasiteetti ja reppuun sisältyvät ilmaiset Stimit.
  • Medic: Kit keskittyy nopeampaan elvytykseen Stim Pistol Field Upgrade -kenttäpäivityksellä, joka mahdollistaa etäisyydellä tapahtuvan välittömän elvytyksen – myöhemmillä tasoilla mukana on ilmainen Bomb Drone, samanlaiset edut kuin Double Time Perkillä ja repussa olevat ilmaiset Claymoret ja panssarintorjuntamiinat.
  • Insinööri: Pakkaus keskittyi parempaan varusteiden käyttöön Snapshot Pulse Field -päivityksen avulla voit nähdä lähellä olevat viholliset – myöhemmillä tasoilla on myös mahdollisuus varastoida automaattisesti Lethaleja ja Tacticalsia ajan mittaan, mahdollisuus kantaa ylimääräisiä varusteita ja ilmainen Heartbeat Sensor ja Spotter Scope reppuun sisällytettynä.

”Kittejä tasoitetaan ansaitsemalla tähtiä tehtävien ja tehtäviin liittyvien haasteiden kautta, mikä antaa kaikille kolmelle laukaisutehtävälle runsaasti uudelleenpelattavuutta”, Activision tiedotti.

Mainos