Call of Duty: Modern Warfare 2:n PC-versio sai trailerin ja lupaa yli 500 muokkausvaihtoehtoa

Mainos
Activision Blizzard on julkaissut Call of Duty: Modern Warfare 2:n PC-trailerin, joka on katsottavissa alla.

Julkaisija väittää, että Infinity Wardin räiskintäpelin PC-versio tarjoaa pelaajille 4K-grafiikan + ultrawide-tuen lisäksi yli 500 kustomointivaihtoehtoa.

Modern Warfare 2 on tällä hetkellä ennakkotilattavissa Battle.netissä ja Steamissa, ja tämän vuoden julkaisu on ensimmäinen kerta, kun sarjan uusi osa julkaistaan Valven palvelussa sitten vuoden 2017 Call of Duty: WWII:n.

Mainos

Modern Warfare 2:n julkaisupäivä on 28. lokakuuta, mutta pelin digitaalisen version ennakkotilaavat pelaajat pääsevät ennakkoon mukaan kampanjaan 20. lokakuuta alkaen.

Activision vahvisti hiljattain myös Warzone 2:n julkaisupäiväksi marraskuun 16. päivän, jolloin alkaa myös Modern Warfare 2:n ensimmäinen live-sisältökausi.

Molemmat pelit tulevat saataville PS5:lle, PS4:lle, Xbox Series X/S:lle, Xbox Onelle ja PC:lle.

Pelaaminen vaatii puhelinnumerosi

Modern Warfare 2 tulee näennäisesti vaatimaan pelaajilta puhelinnumeron rekisteröintiä pelin pelaamiseksi, aivan kuten Activision Blizzardin hiljattain julkaistussa Overwatch 2:ssa.

Blizzardin verkkosivuston hiljattain päivitetyssä artikkelissa, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti Battle.netin puhelinvaatimusten käytöstä, todetaan, että pelaajat tarvitsevat puhelinnumeron pelatakseen Modern Warfare 2:ta.

Mainos