Call of Duty: Modern Warfare III ja Warzone Season 1 julkaistiin – mitä uutta peliin saatiin?

Mainos
Activision on julkaissut Call of Duty: Modern Warfare III:n ja Warzone Season 1:n.

Samaan aikaan kun uusi kausi käynnistyy, Sledgehammer Games ja Raven Software ovat julkaisseet pelin viimeisimpien päivitysten korjaustiedot, jotka ovat kokonaisuudessaan nähtävissä täällä.

Mainos

Pienempi Warzone ja uusia pelitiloja

Kausipäivitys tuo mukanaan paljon uutta sisältöä pelin kolmeen online-pilariin – moninpeliin, Warzoneen ja zombeihin.

Siihen kuuluu kolme upouutta 6v6-moninpelikarttaa, Gunfight-, All or Nothing-, Infected- ja Headquarters-moninpelitilojen paluu sekä uusi Zombies-tarinatehtävä ja Dark Aether Rifts.

Warzone-päivityksen kärjessä on uusi kartta Urzikstan. Urzikstan koostuu 11 tärkeimmästä kohteesta ja on 20 prosenttia pienempi kuin Al Mazrah, viime vuonna Modern Warfare 2:n mukana julkaistu Warzone-kartta.

Vaikka ilmaispelattava battle royale -peli on tukenut 150 pelaajamoodia maaliskuussa 2020 tapahtuneesta julkaisustaan lähtien, Raven vahvisti tällä viikolla, että Urzikstan vähentää pelaajamäärää kolmanneksella.

”Tärkein prioriteettimme on luoda optimaalinen ja hauska kokemus kaikille pelaajillemme kriittisten mittareiden perusteella. Näitä mittareita ovat muun muassa toiminta-aika, Urzikstanin karttakoko, uudet ympyröiden ajoitukset ja koot, ottelun kokonaisaika (20 minuuttia), punaiset pisteet, sopimukset sekä erilaiset uudet ja olemassa olevat toisen mahdollisuuden mekaniikat. Uskomme, että olemme löytäneet oikean tasapainon tarjotaksemme useita vaiheita alkaen reilusta infilistä ja ryöstelystä, jota seuraavat terveet keskipelin taistelut ja loppupelin huipennus, jossa paras pelaaja tai parhaat pelaajat lähtevät voittajina.”, Activision tiedotti.

Lukuisien bugikorjausten ja aseiden tasapainottamisen ohella Season 1 esittelee myös uusia aseita ja Killstreakeja, Battle Passin, jossa on 100 tasoa sisältöä, juhlallisia ja teemakarttoja ja tapahtumia sekä kilpailukykyisen moninpelitilan Ranked Play.

Mainos