Call of Duty Modern Warfare III paljastettiin – tätä on luvassa

Mainos
Call of Duty Modern Warfare 3 on julkistettu virallisesti, ja se julkaistaan marraskuussa.

Pelin sisäisen Warzone-tapahtuman jälkeen uusi traileri paljasti pelin, josta Activision on kiusoitellut tahallaan ja tahattomasti jo muutaman viikon ajan. Peli julkaistaan 10. marraskuuta.

Pelistä julkaistaan useita eri versioita, kuten Call of Duty Modern Warfare 3 Cross-Gen -paketti, joka sisältää koko pelin, aikaistetun pääsyn avoimeen betaan ja mahdollisuuden pelata pelin kampanjaa viikkoa aikaisemmin.

Mainos

Call of Duty Modern Warfare 3 Vault Edition sisältää:

  • Kampanja Early Access (ennakkotilausetu): Campaign Early Access (ennakkotilausetu)
  • Open Beta Early Access (ennakkotilausetu)
  • Soap-operaattoripaketti (ennakkotilausetu)
  • Nemesis-operaattoripaketti
  • Kaksi aseholvia

Nemesis Operator Pack sisältää neljä operaattoria: Captain Price, Ghost, Warden ja Makarov.

Pelin kampanja jatkuu edellisestä osasta. Näin synopsis sitä kuvailee:

Ennätyksiä rikkoneen Modern Warfare II:n suorassa jatko-osassa kapteeni Price ja Task Force 141 kohtaavat äärimmäisen uhan. Ultranationalistinen Vladimir Makarov laajentaa otettaan koko maailmaan, mikä saa Task Force 141:n taistelemaan paremmin kuin koskaan ennen.

Peli esittelee myös niin sanotut Open Combat -tehtävät.

Ne eivät ainoastaan täydennä elokuvamaisia tehtäviä, joita olet tottunut odottamaan, vaan ne tarjoavat sinulle myös lukuisia lisävaihtoehtoja tehtävien suorittamistapoihin liittyen.

Jos esimerkiksi haluat mieluummin käyttää häivetekniikoita, voit suorittaa OCM-tehtävän valoja sammuttamalla, käyttämällä yönäkölaitteita ja vaimennettuja aseita ja suorittamalla tavoitteesi ilman, että vastustajasi edes tietävät, että olit paikalla.

Jos kuitenkin kovaääniset räjähdykset ja holtiton luopuminen kuuluvat repertuaariisi, kiinnitä ylimääräiset panssarilevyt vartaloosi ja iske kohteisiin suoraan.

On myös vahvistettu, että kaikki Call of Duty: Modern Warfare 2:n (2009) 16 julkaisukarttaa ovat mukana pelissä.

Nämä kartat on ”modernisoitu sekä graafisesti että kiinnittämällä tarkkaa huomiota karttojen autenttisuuteen ja niihin seikkoihin, jotka tekivät niistä niin suosittuja”, Activision vakuuttelee.

Mainos