Mainos
Ensimmäistä kuvaa Call of Dutyn Doom-aiheisesta haulikko- ja moottorisahapaketista on ilmestynyt verkkoon Modern Warfare 2:n ja Warzone Season 6:n julkaisun jälkeen.

Vaikka Doom Tracer Pack julkaistaan vasta 9. lokakuuta, Twitter-käyttäjät ModernWarzone ja Boomstick Butcher ovat julkaisseet verkkoon joukon videoita, joissa aseita esitellään toiminnassa.

Mainos

Activision julkisti Doom Tracer Packin virallisesti aiemmin tällä viikolla.

”Tuo legendaarista pelaamista Call of Dutyyn Pro-Tuned ’Super Shotgun’ -aseella, jossa on Vintage Tracerit ja Pixel Spray Death Effect, sekä ’Chainsaw’ Melee Blueprint -aseella, jossa on myös Pixel Spray Death Effect; molemmat aseet muistuttavat klassisia Doom-grafiikoita ja muuttuvat verisemmiksi, mitä enemmän eliminointeja saavutat”

”Taistele kuin helvetti lisäämällä aseeseesi ’Doomguy’ Gunscreen, ’DOOM’ Weapon Charm ja ’Cacodemon’ ja ’Slayer’ -tarrat. Varusta ’DOOM’-latausnäyttö ja valitse ’Gibs’-embleemi, animoitu ’Healthy Mug’-embleemi, animoitu ’Lost Soul’-embleemi tai animoitu ’POV’-embleemi.”, Activision tiedotti.

Boomstick Butcher tarjosi myös katsauksen Diablo 4 Lilith Tracer Packiin, joka julkaistaan 15. lokakuuta.

Activision paljastaa viimeisimmät yksityiskohdat menestyksekkään FPS-sarjansa tulevaisuudesta Call of Duty: Next -livestriimissä, joka esitetään 5. lokakuuta.

Siinä esitellään Modern Warfare 3:n moninpelitilat, mukaan lukien zombit, sekä Call of Duty Warzone ja Call of Duty: Warzone Mobile.

Mainos