Mainos
Call of Duty:n odotettu, mutta vielä julkistamaton DMZ-tila saattaa tulla Modern Warfare 2:n jälkeen osana Warzone 2:ta.

Activision ilmoitti hiljattain, että Warzone 2 julkaistaan myöhemmin tänä vuonna, pian Call of Duty Modern Warfare 2:n julkaisupäivän 28. lokakuuta jälkeen.

Warzone 2 sisältää ”uuden hiekkalaatikkotilan” ja ”upouuden pelialueen”, ja se tulee saataville PC:lle sekä nykyisen ja viimeisen sukupolven konsoleille, kuten myös Modern Warfare 2, kustantaja kertoi kesäkuussa.

Mainos

ESRB on antanut molemmille peleille uuden ikärajaluokituksen, ja erityisesti DMZ mainitaan Warzone 2 -luokituksessa.

”Kyseessä on Call of Duty -universumiin sijoittuva ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, jossa pelaajat osallistuvat erilaisiin moninpelitaistelutapahtumiin (esim. battle royale, ryöstelytyyliset skirmishes/DMZ)”, ikärajaluokitusraportti kertoo.

Try Hard Guidesin heinäkuussa julkaisemassa raportissa hyvin perillä oleva kirjoittaja Tom Henderson väitti, että DMZ tulee olemaan premium-version Modern Warfare 2:een sidottu louhintapelitila, eikä sitä tarjota Warzonen tapaan ilmaiseksi pelattavana kokemuksena.

Aiemmin tässä kuussa eräs Modern Warfare 2:ta aikaisin pelaamaan kutsuttu LA Rams -jalkapalloilija näytti Twitterissä jaetun kuvan kautta vahvistaneen DMZ:n sisällyttämisen peliin, joka on tiettävästi saanut vaikutteita Escape from Tarkovista.

Vaikka Activision ei ole vielä virallisesti ilmoittanut DMZ:stä, se on todennut, että ”Call of Dutyn tulevaisuus paljastuu” 15. syyskuuta pidettävän tuote-esittelyn aikana, jolloin on todennäköistä, että kehittäjä Infinity Ward kertoo yksityiskohtaisesti uudesta tilasta.

Mainos